Arıların baldan sonra mucize 2 ürünü! Çoğu kişi bilmiyor! Tek kaşığı Kanser, depresyon, aneminin kökünü kazıyor

Arıların baldan sonra mucize 2  ürünü! Çoğu kişi bilmiyor! Tek kaşığı Kanser, depresyon, aneminin kökünü kazıyor

Arıların elinden çıkıp da canlılar için şifa kaynağı olmayan bir şey var mı? Yaş polen ve arı ekmeği bunlardan biri. İşte Perga (arı ekmeği) ve yaş arı poleni ile ilgili bilmediğiniz bilgiler

PERGA NEDİR

Arılar, topladıkları poleni petek gözlerine koyarlar. Bu göz içine bal, çeşitli enzimler, propolis ve arı sütü katarak laktik asit fermentasyonuna tabi tutarlar. 2 haftalık süreç sonucu arı ekmeği (perga) oluşur. Hem prebiyotik hem probiyotiktir.

BAĞIŞIKLIĞI güçlendirme amacıyla insanoğlunun dünya üzerinde kullanabileceği en güçlü ve etkili gıdalardandır. Yetişkinlerde ölçü pergada 1 çay kaşığı, polende 2 yemek kaşığıdır. * Bir kase yoğurt içine 1 çay kaşığı perga, 1 yemek kaşığı yaş polen, 2 yemek kaşığı süzme bal, 1 yemek kaşığı tıbbî zerdeçal ve birer çay kaşığı mercanköşk, bilye kekik, çörek otu ve keten tohumu ekleyip karıştırın. Bu kombine gıda, vücudunuzda yok edecek kanser hücresi arayacaktır.

ariekmegi.jpg

IBS (huzursuz bağırsak sendromu) için sabah aç karna alınan 1 çay kaşığı perga ve 1 yemek kaşığı polen; 2 hafta içinde bağırsaktaki yararlı mikroorganizma miktarı ve çeşitliliğini büyük oranda arttırır. Kabızlık problemini yok eder. Zengin bağırsak florası güçlü bağışıklık ve mutlu insan demektir.

İŞTAH AÇICI özelliği çocuklarda beslenme bozukluklarını giderir ve gelişim geriliğinin önüne geçer. Özellikle büyüme çağında polen ve perga olmazsa olmaz gıdalardandır.

ANEMİ hastalığına şifadır.

ÜLSERATİF KOLİT şikayetlerinde tedaviyi hızlandırır. Yüksek tansiyon problemlerinde kullanılır. Ayrıca şeker hastalarının da rahatlıkla tüketebildiği arı ürünlerindendir.

DEPRESYON ve ruhsal bunalım hallerinde sinir uçlarını koruyucu ve onarıcı etkileri vardır. Mutluluk hormonu salgılamamıza yardımcı olur. Zihinsel engel durumlarında beyni olumlu yönde geliştirmeye katkıları büyüktür.

ÜREME HORMONLARINA etkisi çok büyüktür. Arı sütü, polen ve perga ile ballı macun hazırlanır. Bu tarif yıllardır kısırlık, iktidarsızlık ve isteksizlik tedavikerinde kullanılmıştır.

NOT: Lütfen doktorunuza danışıp kullanın.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN