Ayak parmağınıza o meyveyi koyun nasırlara veda edin! Prof. Dr. Saraçoğlu: Nasırı bıçak gibi kesip atıyor

Ayak parmağınıza o meyveyi koyun nasırlara veda edin! Prof. Dr. Saraçoğlu: Nasırı bıçak gibi kesip atıyor

Giderek daha fazla insan alternatif tıp yöntemlerine ilgi gösterirken, son zamanlarda oldukça dikkat çeken bir tedavi yöntemi halk arasında konuşulmaya başlandı. Ayaktaki nasırlara iyi gelen bu meyve, akşamından sabahına etkisini gösteriyor. İşte o mucizevi meyve...

Alternatif tıp yöntemlerine olan ilgi giderek artarken, son zamanlarda dikkat çeken bir tedavi yöntemi insanlar arasında konuşulmaya başladı.

Ünlü sağlık uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun açıkladığı kür, ayak nasırlarını adeta bıçak gibi kesip atıyor. Bu meyve ile ayak nasırlarınıza veda edeceksiniz. Üstelik akşam uyguladıktan sonra sabahına büyük oranda azalacak.

Bu mucizevi kür, doğadan gelen özel bir meyvenin gücüyle ayak nasırlarıyla mücadelede yardımcı olmaktadır. Ayaklardaki rahatsız edici ve acı veren nasırlar artık tarih olacak, size rahatsızlık veren bu sorunla vedalaşacaksınız.

ANANASLI NASIR TEDAVİSİ

fsdfds.jpg

  • Bir adet bir lira büyüklüğünde ananası kesin
  • Nasır olan bölgenin üzerine gelecek şekilde koyun
  • Tülbent ile bağlayıp sabaha kadar bekletin.
  • Bu yöntemi nasır probleminiz bitene kadar uygulayın.

Tüm bu kürler kullanılırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus; bitkinin raf ömrüdür. İkincisi bitkinin doğru zamanda toplanış olmasıdır. Üçüncüsü ise bitkinin nasıl kurutulmuş olduğudur. Her bitkinin özelliğine göre kurutulmuş olması gerekir. Bazı bitkiler gölgede, bazıları güneşte, bazıları ise karanlıkta kurulması gerekir. En önemlisi ise kullanacağınız bitkinin mutlak surette doğru tür olmasıdır. Eğer doğru bitki türü değil ise kürün etkisini büyük oranda azaltmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN