Bayram kilolarına 15 günde veda edin! Canan Karatay'ın gizli reçetesi: 15 günde 5 kilo verdirecek

Bayram kilolarına 15 günde veda edin! Canan Karatay'ın gizli reçetesi: 15 günde 5 kilo verdirecek

Sağlıklı yaşam ve diyet haberleriyle gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay'dan yeni açıklamalar geldi. Açıklamalarıyla yine dikkat çekti. İşte doktorun açıklamaları.

Kilo vermek için açıkladığı bazı püf noktalarıyla herkesin dilinden düşmeyen Karatay'ın diyet programının ayrıntıları haberin devamında.

diyet

KARATAY'DAN DİYET PROGRAMI

Kazandığı başarılarıyla kendini kanıtlayan Prof. Dr. Canan Karatay, yaptığı açıklamalarla halkın gönlünde taht kurdu. Karatay, kilo vermek için yeni diyet programını ve ayrıntılarını açıkladı. En önemli olan öğünün kahvaltı olduğunu savundu. Güne başlarken tükettiğiniz her şeyin günün geri kalanında enerjik ve sağlıklı hissetmeniz açısından oldukça önemli. Karatay'a göre, kahvaltıda köy tereyağı, yumurta, zeytin, peynir, ceviz, salatalık ve kış ayında turp tüketilmeli. Uzman isim ekmeğin insülin direncinde etkisi olduğu için kullanılmaması gerektiğini söyledi. Bunun yerine fındık, badem gibi ürünlerin tüketilmesi gerektiğini açıkladı.

Öğlen saatlerinde ise, et, balık veya tavuk tüketilmesi gerektiğini açıkladı. Bu besinlerin protein açısından zengin olduğunu bu sebeple de uzun süre tokluk hissi verdiğini belirtti.

Canan Karatay, sağlıklı yağların tüketilmesi gerektiğini fakat ekmek, makarna, pirinç gibi ürünlerin tüketilmemesi gerektiğini söyledi. Her diyetin herkese uymadığını, sağlık sorunlarına göre doktora başvurulması gerektiğini söyledi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN