Bakan Bozdağ: Hekimler de hakimler gibi korunacak

Bakan Bozdağ: Hekimler de hakimler gibi korunacak

Adalet Bakanı Bozdağ, sağlık çalışanlarına uygulanan şiddet konusunda Sağlık Bakanı Koca ile görüştü. Hekimlerin de hakimler gibi korunacağını açıklayan Bozdağ, sağlık çalışanları için yeni adımların atılacağını açıkladı.

Sağlık çalışanları Türkiye'nin çeşitli illerinde yıllardır hasta veya hasta yakınları tarafından saldırıya uğruyor, darp ediliyor, hakarete maruz kalıyor. Bu saldırılar son 1 hafta içerisinde de sırasıyla Artvin, Malatya ve Afyon'da gerçekleşmiş, sağlık çalışanlarının uğradığı şiddetin görüntüleri kamuoyunda büyük tepki toplamıştı.

BAKAN BOZDAĞ 'YENİ ADIMLAR ATILACAK' DEDİ

Konuyla alakalı olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüğünü açıklayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık çalışanlarına şiddet konusunda yeni adımlar atılacağını duyurdu.

Detayların yakında kamuoyu ile paylaşılacağını belirten Bozdağ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi.

''Tazminat talepleri karşısında hekimler de hakimler gibi korunacak. Sağlık çalışanlarına karşı şiddet konusunda yeni adımlar atacağız. Detayları yakında kamuoyuna açıklayacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN