Bu basit yöntemi kimse bilmiyor! Bir kaşık yoğurtla kimyonun mucizevi etkisine şahit olun: Prof. Saraçoğlu'na dua edeceksiniz

Bu basit yöntemi kimse bilmiyor! Bir kaşık yoğurtla kimyonun mucizevi etkisine şahit olun: Prof. Saraçoğlu'na dua edeceksiniz

Alternatif tıbbın önde gelen isimlerinden Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu hiç kimsenin bilmediği sırrı açıkladı. Prof. Saraçoğlu bir kaşık yoğurta eklenen bir tutam kimyonun mucizevi etkisini anlattı. İşte müthiş karışımın insan vücuduna harika etkileri...

Sağlıksız beslenme ile birlikte vücutta belli başlı sorunlar patlak verebilir. Genelde karında şişme, sinirim sisteminin bozulması ve halsizlik gibi hastalıklar baş gösterir. Peki hiç yoğurt ile kimyonu karıştırıp tükettiniz mi? Eminim ki ilk defa bu karışımı burada duyuyorsunuzdur ancak tüketenlerin çoğu faydasını görünce bırakamıyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu karışım ile hayata 1-0 önde başlayın.

Sağlıklı yaşamın sırrı halen tam anlamıyla çözülebilmiş değil. Günümüzde halen sağlık üzerine çalışmalar yapılıyor ve yeni sonuçlar ortaya çıkıyor. Bu yönde sürekli olarak kendini geliştiren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, sindirim sistemini güçlendiren ve hazımsızlığa bire bir iyi gelen kür karışımını açıkladı. Her lokması size şifa olacak, iki malzeme ile zıpkın gibi olun. Herkesin aradığı ancak bir türlü bulamadığı o tarif. İşte detaylar...

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NUN GİZLİ TARİFİ

Yemek yedikten sonra sizin de karşınınız şişiyorsa vücudunuzda bazı şeylerin doğru gitmediğini gösteriyor. Bazen yediğimiz besinler vücudumuza dokunur ve sindirmesi oldukça zordur. Ancak bu karışım ile birlikte midenizde geçmeyen ağrılar hemen geçecek. İbrahim Saraçoğlu'nun gizli formülü. Hazırsanız her kaşığı şifa olan o yöntemin tarifi;

mhhhh-1.jpg

Aldığınız bir kaba yoğurt doldurun ve üstüne kimyon koyun. Karıştırdıktan sonra bu karışımı afiyetle tüketin. Peki yoğurt ile kimyon karışımının faydası ne?

İŞTE YOĞURT VE KİMYON KARIŞIMININ FAYDALARI

Laktik asit bakımından zengin olan yoğurt kemik ve kas gelişimine katkı sağlar. Bunun yanı sıra ise organların hücrelerinin gelişimini de destekler. Bağırsak florasını dengeleyen yoğurt sindirim yolu hastalıklarının önüne geçer. Virüs ve bakterilere karşı bağışıklık sistemini yenileyen yoğurdu uzmanlar mutlaka tüketilmesini öneriyor. Aynı zamanda kimyon da folat, tiamin ve E vitamini içerir. Yoğurt gibi kimyon da sindirim hastalıklarının yaşanmasını engeller. Demir deposu olan kimyon, kan değerlerini artırır. Bu iki besinin beraber tüketilmesi sağlayacağı faydaları artırır.

nffd.jpg

  1. İçerdiği flavonoid ve polifenol bileşenleri vücutta hasara uğramış hücreleri yeniler. Yoğurt ile beraber tüketildiğinde ise bağışıklığı güçlendirerek kanseri sıfırlar. Aynı zamanda hipertansiyon, tip 2 diyabet, osteoporoz, Alzheimer gibi hastalıklara yakalanma oranını da azaltır.
  2. B vitamini bakımından zengin olan kimyon rahat bir uyku çekmenizi sağlar. Melatonin görevi gören B vitamini hem uykunuzu düzenler hem de stresi önler. İçerdiği esansiyel yağı sinir hücrelerini azaltarak beyin sağlığını da korur.
  3. Kimyon yoğurtla tüketildiğinde E vitamini değeri artar. Bu da cildin deforme olmuş alanlarını yeniler. Dermis tabakasındaki hücreleri dezenfekte ederek, kırışıklığı ve yaşlanmayı önler. Aynı zamanda cilt lekeleri, akne ve sivilce oluşmasına neden olabilecek durumları azaltır.
  4. Kandaki insülin üretimini sağlayan pankreastaki beta hücrelerini korur. Şeker hastalarının hemen her yemekte tüketmesi gereken bir besindir.
  5. Yemeklerdeki yağın etkisini azalttığında kilo almanızı engeller. Sindirim problemlerine karşı hemen etki gösterir. Yemek sonrası yaşanan hazımsızlığı gidererek gaz rahatsızlığını önler.
  6. Yapılan araştırmalarda kimyonun mutluluk hormonunu da artırdığı gözlemlenmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN