Bu yaprağın çayını için etkisini bir günde görün! Para vermeyeceğiniz için kimse size tavsiye etmiyor ama...

Bu yaprağın çayını için etkisini bir günde görün! Para vermeyeceğiniz için kimse size tavsiye etmiyor ama...

Günümüzün en büyük sorunlarından biri varis hastalığı. Genellikle kadınlarda görülen bu hastalık ilk başlarda hoş olmayan görüntülerle dikkat çeker. Çoğu kişi bu durumu önemsemez ancak zamanla varis ilerler ve şiddetli ağrılara neden olur. Size tarifini vereceğimiz bu bitki çayı ile varis derdinden anında kurtulacaksınız. Etkisini hemen gösteren bu bitki çayı, içeriğindeki vitaminlerle vücudu baştan aşağı yeniliyor. Tek yudumunda şifa bulun. İşte uzmanların gizli tuttuğu o bitki çayı...

Havaların soğumasıyla birlikte grip, nezle ve soğuk algınlığı gibi hastalıklar çoğaldı. Özellikle son dönemde artan grip vakaları anneleri korkutmakta. Bu salgından hemen etkilenen çocuklar hemen dibe çökerek kendini hastalığı teslim ediyor. Bu bitki çayı ile ne çocuğunuz ne de siz bir daha hasta olacaksınız. Bağışıklık sistemini güçlendiren, hafızayı onaran ve varis gibi hastalıklara iyi gelen bu bitki çayı her derde deva oluyor. Etkisini bir günde gösteren bu çayı mutfağınızdan eksik etmeyin. İşte detaylar...

BU KARIŞIMLA BİR DAHA HASTA OLMAYACAKSINIZ

Eski çağlardan beri bitkiler üzerine araştırılma yapılıp faydaları ortaya çıkarılmıştır. İnsan vücuduna birçok fayda sağlayan bu bitki çayları günümüzde bile tam anlamıyla etkileri bilinmiyor. Sizlere önereceğimiz bu bitki çayını belki ilk defa duyacaksınız ancak faydası o o kadar çok ki duyan bırakamıyor. Normal çaya elveda deyin. Bu çayla vücudunuz baştan aşağı yenilecek.

kmgfgfgf-23.jpg

TEK YUDUMU ŞİFA KAYNAĞI

Asma yaprağı çayı hiç içtiniz mi? Çok bilinmeyen bu bitki çayının insan vücuduna inanılmaz faydaları bulunuyor. Asma yaprağının çayını içen bir kişi varis sorunundan kurtulur. Hafızayı güçlendirir ve direnci arttırır. Tonlarca para ödediğiniz vitamin ilaçlarından on kat daha etkili. Aynı zamanda anemiye karşı etkili olan bu bitki çayı içeriğinde bulundurduğu A, C, E, B6, K vitaminleriyle cildi komple yeniler.

ASMA YAPRAĞININ FAYDALARI NELER?

1- VARİS OLUŞUMUNU ENGELLER

Asma yapraklarının toplardamarları güçlendirici etkisi bacaklarda oluşan varislere karşı tedavi edicidir. Asma yaprağının kaynatılarak içilen suyu varis oluşumunu engeller veya olan varislerin tedavisinde kullanılır.

2- HAFIZAYI GÜÇLENDİRİR

Stres ve yaşa bağlı olarak zamanla unutkanlıklar başlar. Asma yaprağı ise içerdiği B6 vitamini ile yetişkinlerde hafızayı güçlendirir. Gelişme dönemindeki çocuklarda ise zeka gelişimine olumlu etkileri vardır.

3- ANEMİYE KARŞI SAVAŞIR

Asma yaprağı, demir minerali bakımından oldukça zengindir. Demir, kırmızı kan hücrelerinde (alyuvar) hemoglobinin oluşmasında önemli bir role sahiptir. Bu etkisi aynı zamanda demirin emilimine katkıda bulunan C vitamini ile de desteklenirse aneminin önlenmesinde büyük bir fayda sağlayabilir.

kmgfgf-39.jpg

4- GÖZ SAĞLIĞINI KORUR

Üç asma yaprağından oluşan bir porsiyon, vücuda 124 mikrogram A vitamini sağlar. Bu günlük A vitamini ihtiyacının %10'dan fazlasıdır. Retinol olarak da bilinen bu vitamin vücudun rodopsin oluşturmasına yardım eder ve böylece loş ışıkta görüş kalitesi artar. Rodopsin karanlık ve loş ışıkta görmeyi sağlayan ve gözlerimizde bulunan bir çeşit proteindir. Bunun haricinde A vitamini antioksidan olarak da iş görür ve bağışıklık sistemini korur, erken yaşlanmayı önler.

5- EKLEM AĞRILARINA İYİ GELİR

Eklem ağrısı yaşayanlar için de asma yaprağı rahatlatıcı olacaktır. Asma yaprağının sıkılarak elde edilen suyu ağrıyan bölgelere sürülerek ağrıların hafiflemesi sağlanır.

6- KANSERE KARŞI KORUR

Vücudun kanseri oluşturan etkenlere karşı savaşabilmesi için antioksidanlara ihtiyacı vardır. Asma yaprağı ise antioksidanlar bakımından oldukça zengindir. Yüksek miktarda A ve C vitamini ve antioksidanlar içeren asma yaprağı vücudu kansere karşı korur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN