Canan hoca sonunda gizli silahını açıkladı! Bunu yiyen haftada 7 kilo verecek... Dünyanın en basit kürü

Canan hoca sonunda gizli silahını açıkladı! Bunu yiyen haftada 7 kilo verecek... Dünyanın en basit kürü

Son dönemde dikkat çeken açıklamalarıyla adından sık sık söz ettiren Prof. Dr. Canan Karatay, bu kez uzun yaşamın sırrını ve zayıflamanın formülünü açıkladı. Bu formül ile 1 hafta 7 kilo verilebilecek.

Son yıllarda beslenme hatta evde kullanılan temizlik malzemeleri konusunda sık sık uyarılarda bulunarak dikkatleri üzerine çeken Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü, eski İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörü ve İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Ana Bilim Dalları öğretim üyesi Prof. Dr. Canan Karatay, uzun yaşamın sırrını açıkladı.

Son dönemde ezber bozan açıklamalarıyla adından sık sık söz ettiren Prof. Dr. Canan Karatay bu kez uzun yaşamın sırrını ve zayıflamanın formülünü açıkladı.

Akşam'da yer alan habere göre; Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı yaşamın sırrının günde 10 yumurtada olduğunu söyledi. Yumurta yiyerek zayıflamanın mümkün olduğunu duyuran Karatay, "fabrika yumurtası değil köy yumurtası yiyin" dedi.

HER GÜN 10 YUMURTA YEMENİN FAYDALARI

Düşük kalori içeren yumurta tek seferde vücudun ihtiyacı olan tüm vitamin ve mineral komplikasyonlarını kolayca karşılar. Yumurta hem metabolizmayı hızlandırır hem de organların işlevselliğini artırır. Biraz sabırla beraber günde sadece yumurta tüketerek 1 hafta da 7 kilo verebilirsiniz.

Mide ve bağırsaklardaki fonksiyonel değişimler yaşanır. Kabızlık vücudunuzda tarih olur.

Ağız kokusu artabilir bu yüzden taze nane tüketebilirsiniz.

Tuvalete çıkma süreniz ve miktarında değişimler yaşanır. Kokulu tuvalet ilk 3 gün yaşanır. Bu da vücuttaki atıkların atıldığının kanıtıdır.

Yorgunluk ya da uykusuzluk problemi kalmaz. Uyacağınız program ister istemez bir düzene neden olurken yumurta sinirlerinizi yatıştırır.

Zihinsel bulanıklık ve hastalıklara yakalanma oranı azalır.

1 HAFTA İÇİNDE 7 KİLO VERİN

Düşük kalori içeren yumurta asla kilo aldırmaz. Doğru şekilde uygulandığında hem kas ve kemikleri güçlendirir hem de metabolizmanın dengesini düzenler.

Tüketilen besinler zamanla metabolizmanın dengesini alt üst eder. Özellikle de hazır gıdalar, vücudun en büyük düşmanıdır.

Ancak yumurta diyetiyle vücudunuzu fazla kilo ve atık besinlerden arındırın.

YUMURTA DİYETİ

Güne sahanda kırılmış iki tane yumurta ile başlayın yanında ise yarım demet limon sıkılmış maydanoz ya da tere otu tüketebilirsiniz.

Ara öğünde ise 3 tane çiğ badem ve 2 tane kuru üzüm bir haşlanmış yumurta

Öğle yemeğinde 2 tane yumurtadan menemen yapın bu kez yanında portakal suyu tercih edin.

Ara öğünde yeninden 3 tane çiğ badem ve 2 kuru üzüm bir haşlanmış yumurta

Ek ara öğün sadece bir haşlanmış yumurta

Akşam 2 haşlanmış yumurta ufak ufak kesin. Üzerine süzme yoğurt dökün baharatlayın yanında şekersiz çay ya da filtre kahve

Yatmandan 1 haşlanmış yumurta ve bir adet salatalık

Bir hafta boyunca yumurta miktarlarını sabit tutum ek olarak tükettiğiniz kuruyemiş ve yeşillikleri çeşitlendirin. Bol bol su tüketmeyi de unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN