Canan Karatay çocuklar için öyle bir şey önerdi ki! Duyan şaştı kaldı: Okula gitmeden sadece 1 fincan içirin...

Canan Karatay çocuklar için öyle bir şey önerdi ki! Duyan şaştı kaldı: Okula gitmeden sadece 1 fincan içirin...

Sağlık konusunda yaptığı açıklamalar ve verdiği önerilerle gündemden düşmeyen Canan Karatay, şimdi de gelişim çağındaki çocuklar için akıl almaz bir öneride bulundu. O içeceğin yüksek antioksidan olduğunu söyleyen Karatay, çocukların bol bol içmesi gerektiğini de belirtti. İşte, Canan Karatay'ın şaşkınlık yaratan önerisi...

Sağlık konusunda yaptığı açıklamalar ve verdiği önerilerle adından söz ettiren Canan Karatay, şimdi de gelişim çağındaki çocukları için yeni bir öneride bulundu. O içeceğin faydalarına değinen Canan Karatay, çocukların da mutlaka tüketmesi gerektiğinin altını çizdi...

UYKUSUZLUK ÇEKMELERİNİ ÖNLER

Türk kahvesinin sinirleri yatıştırdığını söyleyen Canan Karatay, sabahları bir fincan Türk kahvesi içen çocuğun uykusuzluk çekmeyeceğini belirtti.

s-h-10-1.jpg

Özellikle şekersiz tüketilen Türk kahvesinin ruhsal sorunların önüne geçtiğini aktaran Karatay, çocuklarda sıkça rastlanılan sinirlilik ve konsantre eksikliği gibi sorunların Türk kahvesiyle azaltılabileceğini söyledi.

Ayrıca vücudun gelişme sürecinde kafein ihtiyacı olduğu bilgisini de veren Canan Karatay, günde 1 fincan tüketilen Türk kahvesi ile çocuklarda enfeksiyon birikme sorunun da engelleneceğini aktardı.

s-h-10-2.jpg

Verdiği beslenme önerileriyle dikkat çeken Canan Karatay'ın, gelişme çağındaki çocuklar için verdiği Türk kahvesi önerisi yeni bir tartışmayı gündeme taşıyacak gibi duruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN