Faydasını duyan kilosu 150 TL demeden alıyor! Aktarcıların en çok sattığı bitki: Gribi ve virüsleri olduğu gibi vücuttan atıyor

Faydasını duyan kilosu 150 TL demeden alıyor! Aktarcıların en çok sattığı bitki: Gribi ve virüsleri olduğu gibi vücuttan atıyor

Kış aylarının gelmesiyle birlikte gribe yakalanma riskimiz arttı. Yaygın olarak görülen gribe yakalandığınız takdirde sizi kısa süre içerisinde turp gibi yapacak doğal bir yöntem var desek...Aktarlardan temin edeceğiniz, "Hatmi Çiçeği" bitkisini demleyip içersiniz öksürük, grip, boğaz ağrısı, soğuk algınlığından eser kalmıyor...

Havaların soğumasıyla birlikte hastalık mevsimi de geldi çattı. Evde alabileceğiniz önlemlerle soğuk havalarda yayılımı kolaylaşan grip virüsünü etkisiz hale getirebilirsiniz. Bu noktada doğada bulunan bazı bitkilerden destek almak gerekiyor.

Aktarlarda kilosu 150-300 TL arasında satılan hatmi çiceği bitkisine bu kış talep arttı. Gribe adeta savaş açan hatmi çiçeği hem kuru öksürüğe hem de mukusa karşı da etkilidir.

casfysdg.jpg

HATMİ ÇİÇEĞİNİN FAYDALARI

Sakinleştirici etkisi olan hatmi çiçeği, depresyon, stresle baş etmenizi kolaylaştırır. Uykuya dalmanızı kolaylaştırır. Soğuk algınlığı ve grip ve boğaz iltihapları hafiflettir. Güçlü bir balgam söktürücüdür.

Yumurtalıklarda ki kistlerin neden olduğu hasarı en aza indirir. Adet ağrını azalır ve yumurtalıkları güçlendirir.

cfhdfg.jpg

Ağızdaki enfeksiyonları azaltarak, diş ve diş etlerini güçlendirir. Adrenal fonksiyonu sağlayarak vücuttaki sıvı dengesini korur. Mesane ve böbreklerde kum taşı oluşumunu engeller.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN