Göbek yağlarından bir haftada kurtulun! İşte günde yarım kilo verdirten yağ yakıcı mucize tarif...

Göbek yağlarından bir haftada kurtulun! İşte günde yarım kilo verdirten yağ yakıcı mucize tarif...

Kilo vermeye çalışanların en büyük baş belası olan göbek yağlarıyla başınız dertteyse bu karışım tam size göre. Artık vücudunuzun kalıcı bir parçası olma yolunda ilerleyen göbek yağları kaderiniz olmaktan çıkacak. Tek yapmanız gereken haftada iki gece bu kürü uygulamak. Üstelik çoğu kişiye göre bu karışımın tadı hiç de fena değil... İşte göbek eritmenin kolay ve hızlı formülü...

Her geçen gün ümidinizi kaybettiğiniz ve artık benimsemeye başladığınız göbekten kurtulma vakti geldi mi? Siz de hem kıyafetlerinize sığmak, hem sağlıklı, zinde, hafif ve çekici hissetmek için göbeğinizden kurtulma vaktinin geldiğini düşünüyorsanız, bu tarife bir şans verin. Emin olun pişman olmayacaksınız.

gobek-zayiflamaaa.jpg

GÜCÜ YAĞ YAKAN BAHARATLARDAN GELİYOR

Bildiğiniz gibi bazı besinlerin yağ yakma özelliği bulunuyor. Özellikle de yerleşmiş yağlardan kurtulmak için bu besinleri bilinçli ve sistematik şekilde tüketmek gerekiyor. Bu besinleri teker teker tüketmek yerine bünyenize dokunmayacak şekilde bir araya getirerek tüketmek ise etkisinin katlanarak artmasına neden oluyor. Peki hangi yağ yakan besinleri hangi besinle tüketmek gerekiyor? İşte cevabı...

gobek-bel.jpg

YAĞ YAKAN, ÖDEM ATTIRAN BAHARATLAR

Yağ yakıcı meyve ve sebzelerin yanı sıra baharatların da bazıları özellikle de keskin tatlara sahip olanları bu özelliği içeriğinde barındırıyor. Bu baharatlar acı kırmızı biber, kimyon, tarçın, zencefil, zerdeçal, anason, karabiber, rezene, melisa, pul biber, kekik, biberiye, nane, sumak gibi hem faydalı hem de tek başına tüketmesi zor besinler... Bu besinler vücuttaki ödemi ve toksinleri atmaya yardımcı olurken göbek ve bel çevresindeki yağların da yakılmasına yardımcı oluyor.

yogurt-kasik.jpg

İŞTE MUCİZE YOĞURT KÜRÜ

Malzemeler:

1 kase yoğurt

1 çay kaşığı toz zencefil

1 çay kaşığı toz zerdeçal

1 çay kaşığı toz tarçın

yogurt-kuru-zayiflama.jpg

Hazırlanışı:

Bir kase tam yağlı yoğurdun içine birer çay kaşığı tarçın, zencefil, zerdeçal katarak iyice karıştırın ve gece yatmadan 2-3 saat önce tüketin. Üzerine de bir litre su için. Bu kür sayesinde kilo vermeniz hızlanacak ve metabolizmanız daha iyi çalışacak. Ancak dikkat; bu karışımı 4 günde bir kullanmalısınız. Haftada iki kereden fazla kullanmanız doğru olmaz.

gobek-zayiflama.jpg

SPOR VE EGZERSİZLE DESTEKLEMEYİ UNUTMAYIN

Göbeğinizi eritmek için sadece besinlerden faydalanmanız yeterli olmayabilir. Hem sıkılaşma hem de etkinin artması için spor yapmayı ihmal etmeyin. Özellikle de sorunlu bölgelere yoğunlaşan egzersizlerle vücudunuzu şekle sokmak çok daha kolaylaşacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN