Her gece yatmadan bu karışımdan bir kase yiyen incecik olacak! Uykuda bile kilo verdiriyor

Her gece yatmadan bu karışımdan bir kase yiyen incecik olacak! Uykuda bile kilo verdiriyor

Yaz ayları geldi çattı! Siz halen fazla kilolarınızın derdinde misiniz? Eğer fazla kilolarınızdan hızlıca kurtulmak istiyorsanız bu kür tarifi tam size göre. Masrafa girmeden her gece bu karışımı yiyerek anında kilo verebilirsiniz. Uykunuzda bile kilo vereceksiniz. Sonuçları görünce bir daha bırakamayacaksınız bile! Kolayca yapımı ile sizi uğraştırmayacak. İşte uykunuzda bile kilo verdiren o mucizevi kür tarifi...

Kış aylarında evde durarak fazla kilolar aldıysanız aman dikkat. Yaz ayına formda bir vücut ile girmek için son çareniz bu kür tarifinde. Her gece yatmadan bu karışımdan bir kase yiyin tüm fazla kilolarınızdan anında kurtulun. Uykuda bile kilo verdiriyor. Diyetisyenlerin gizli sırrını sizler için araştırdık. Kolay hazırlanışı ile büyük bir dertten kurtulun. Bir ayda inanılmaz sonuçlar elde edeceksiniz. Tek yapmanız gereken vereceğimiz kür tarifini düzenli olarak kullanmak. Hazırsanız tarife geçelim...

GEREKLİ OLAN MALZEMELER

  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 su bardağı su
  • 6 dal maydanoz
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı toz nane

HAZIRLANIŞI

İlk olarak tüm malzemeleri blenderdan geçirin ve güzelce bir kaba koyun. Hazırlaması bu kadar kolay olan karışımın malzemeleri de her evde bulunan, ekonomik ve kolay ulaşılabilen malzemeler. Kilo vermek için deli gibi para dökmenize ya da saatler harcamanıza gerek olmadığının ispatı sayılabilecek bu detoksu mutlaka denemenizi öneriyoruz. Bu kür tarifi ile göbek yağlarınızdan kolayca kurtulacaksınız.

ghghgh-2023-06-06t101709-388-001.jpg

ZAYIFLAMANIN PÜF NOKTALARI NELER?

1- DÜZENLİ OLARAK KAHVALTI YAPIN

Kahvaltınızda kaliteli protein kaynakları; yumurta, peynir, mevsim sebzeleri ve “ölçülü” tam tahıl ekmeği olmalı. Bazen değişiklik yaparak bir kase yoğurt, 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, bir elma rendesi ve biraz tarçın ilavesi ile kahvaltınızı çeşitlendirebilirsiniz.

2- BOLCA SU İÇİN

Pratik bir hesaplama yöntemiyle öğrenebiliriz; kilonuzu 30 ile çarpın ve çıkan sonucu (mililitre) ml hesabı olarak düşünün. Örneğin kilonuz 78 ise 30’la çarptığınızda çıkan sonuç 2340. Yaklaşık 2.3 litre eder. Bu hesaplama yöntemine göre günlük olarak, yaklaşık iki buçuk litre su içmeniz gerekmektedir.

3- ARA ÖĞÜNLERİ ES GEÇMEYİN

Böylece kan şekerinizi dengelenecek ve çok acıkmadığınız için “beslenme programınızı bozmadan” devam etmiş olacaksınız. Bu önemli bir nokta! Ödem atıcı maydanozu limonlayarak, bol bol tüketebilirsiniz. Unutmayın, Yeşil çay da hem ödem atıcı hem de yağ yakıcıdır.

hghggh-72.jpg

4- DÜZENLİ OLARAK EGZERSİZ YAPIN

Özellikle de her sabah, kahvaltıya başlamadan önce 45 dakika veya 1 saat yürüyüş yapın. Egzersiz, güne daha enerjik başlamanızı ve psikolojik olarak daha rahat hissetmenizi sağlayacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN