Herkes kanserden koruyor sanıyordu! Dr. Canan Karatay'dan ezber bozacak açıklama!

Herkes kanserden koruyor sanıyordu! Dr. Canan Karatay'dan ezber bozacak açıklama!

Son dönemde verdiği sağlıklı yaşam tüyolarıyla sık sık gündeme gelen Profesör Dr. Canan Karatay, bu kez de HPV aşısı hakkında yaptığı yorumla gündeme geldi. 'HPV aşısı olmayın' diyen Karatay'ın bu sözleri tepki çekti. İşte detaylar...

"Ekmek de yemeyeceksiniz, pilav da yemeyeceksiniz, bulgur da yemeyeceksiniz, yulaf da yemeyeceksiniz, makarna da yemeyeceksiniz" sözleri ile 7'den 70'e herkesin tanıdığı Profesör Dr. Canan Karatay, Emel Özuğur'un YouTube kanalına konuk oldu.

karatay.jpg

Sıra dışı söylemleriyle Türkiye'nin yakından tanıdığı Canan Karatay, bu kez de son dönemde sıklıkla gündeme gelen HPV aşısı hakkında söyledikleriyle dikkat çekti.

GENÇ KIZLARI FELÇ EDİYOR

Karatay, "HPV aşısı olmalı mıyız, kanserden korur mu?" sorusuna karşılık şunları söyledi: "Kanserden korumuyor hatta hasta ediyor. HPV yapılan genç kızlarda felç oluyor bu nedenle yapılmaması gereken bir aşı. Bağırsakları tamamen bozuyor ve bu düzelmiyor"

rgui.jpg

Karatay kendisine Hollanda'dan HPV aşısı olup hastalanmış birçok danışan geldiğini de belirterek, asla olmayın açıklamasında bulundu.

Karatay'ın bu açıklamaları sonrası birçok uzman isim kızdı. İşte onlardan birkaçı...

kar.jpg

krh.jpg

kargf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN