İşte sizi 10 yaş gençleştirecek mucize ot! Hem lekeleri nem kırışıklıkları bitiriyor: Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan müthiş tarif

İşte sizi 10 yaş gençleştirecek mucize ot! Hem lekeleri nem kırışıklıkları bitiriyor: Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan müthiş tarif

Yüzümüzde oluşan leke ve kırışıklıklar canımızı sıkabiliyor. Saatlerce aynada yüzümüze detaylıca bakıp oluşan leke ve kırışıklıkları inceliyoruz. Oluşan bu kırışıklıklar zamanla belirginleşir ve daha yaşlı görünmemize sebep olur. Bu tür durumlarda güzellik merkezlerine tonlarca para dökeriz ancak yine de işe yaramaz. Bu mucizevi bitki ile paranızı çöpe atmayacaksınız. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiye ettiği bu bitki ile bir haftada 10 yaş gençleşeceksiniz!

Günümüzün koşullarında pekte sağlıklı kalabilmek mümkün değil. Artan sorunlar, trafik belası, yoğun tempo derken kendimize zaman bile ayıramaz hale geldik. Bu yoğun stres altında vücut bazı semptomlar gösterir. En çok görülen semptomlar ise yüzde oluşan leke ve kırışıklıklar. Özellikle yüzde meydana gelen kırışıklıklar sizi daha da yaşlı gösterir. Sizde saatlerce ayna karşısında yüzünüzdeki kırışıklıkları inceliyorsanız bu bitkiyi mutlaka kullanmalısınız. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından sıklıkla önerilen bu mucizevi bitki ile birlikte yüzünüzde oluşan leke ve kırışıklıklardan kurtulacaksınız. Tam bir haftada 10 yaş gençleşmeye ne dersiniz? İşte detaylar...

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN MÜTHİŞ GÜZELLİK TARİFİ

Sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle sık sık gündeme gelen Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kadınlara güzellik formülünü açıkladı. Bu basit yöntem ile yüzünüzdeki kırışıklık ve izlerden kurtulacaksınız. Bu mucizevi otla 10 yaş gençleşmeye hazır olun. Güzellik merkezlerine para dökmeye son, ucuz maliyetli cilt bakım terapisi. Hazırsanız gençleşmeye başlayalım.

kmfggffg-3.jpg

Kendine has yöntemleriyle sağlık alanında çalışmalar yapan ve önemli çıkarımlar elde eden İbrahim Saraçoğlu, herkes tarafından beklenen o tarifi sonunda açıkladı. Özellikle kadınların merak ettiği bu bitki ile yüzünüzdeki kırışıklıklardan kurtulacaksınız. Bu ot tabi ki de yoğurt otu. Peki yoğurt otu nedir? Yoğurt otunun faydaları neler?

YOĞURT OTUNUN FAYDALARI NELER?

  • Taze yoğurt otunun bulunduğu suyu kaynatıp cilde sürülürse, cildi gerdirir ve kırışıklıkları gidermeye yarar.
  • Bu mucizevi ot, şişkinliklere ve ödeme iyi gelmektedir.
  • Lenf bezi sorunlarına olumlu etkiler sağlamaktadır.
  • Ağrı kesici özelliği sayesinde kremini hazırlayarak bel ve boyun bölgelerinize sürerek ağrıları giderebilirsiniz.
  • Demir eksikliğine iyi geldiği bilinmektedir.
  • Romatizma ağrılarına iyi gelerek ağrıları dindirmeye yarar.
  • İdrar yolu enfeksiyonları ve safra kesesi taşlarına olumlu faydalar sağlar.
  • Ciltteki yaraları iyileştirme konusunda ciddi bir etki gösterir.
  • Bu ot ile demlenen çaylarla yapılan gargaralar, guatr ağrılarını hafifletmeye yaramakla birlikte ses tellerine de iyi gelmektedir. Aynı zamanda aftlara ve boğaz iltihaplarına da iyi geldiği bilinmektedir.
  • Kan temizleyici özelliğine sahip olan bu ot, cilt ve kanser hastalıklarında oldukça faydalıdır. Cildi gençleştirmekle birlikte cilt kırışıklıklarını da gidermeye yarar.

kmgfgfgf-30.jpg

BU TARİF İLE 10 YAŞ GENÇLEŞECEKSİNİZ

Yoğurt otu çayı Saraçoğlu'nun tarifine göre şu şekilde hazırlanmaktadır: Öncelikle 1,5 su bardağı kadar suya, 1 tatlı kaşığı kadar yoğurt otu atın ve 6 dakika kaynatın. Ardından ılıyan suyu, sabah kahvaltısından sonra ve akşam yatmadan önce günde 2 defa gargara yaparak kullanın. Bu tarifi bir hafta boyunca her gün, bir haftadan sonra ise üç günde bire indirerek tekrar edin.

g-51.jpg

Hazırlayacağınız bu kür, Saraçoğlu'na göre eğer tiroit rahatsızlıkları için uygulanacak ise akşam kullanımlarında önce gargara, sonrasında ise kalan çayı içmek şeklinde olmalıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN