Ne diyet ne spor! Hiç birini yapmadan 10 ayda 23 kilo verdi: Zayıflama yöntemi herkesi şaşırttı

Ne diyet ne spor! Hiç birini yapmadan 10 ayda 23 kilo verdi: Zayıflama yöntemi herkesi şaşırttı

Ne herhangi bir diyet uyguladı, ne de bir spor! Hiçbirini yapmadan 10 ayda 23 kilo verdi! Zayıflamanın formülü ise herkesi şaşırttı...

Bir danışmanın paylaştığı bilgilere göre, Gucaratlı bir işadamı olan Niraj, spor salonlarına gitmeden ve diyet programları uygulamadan inanılmaz bir kilo verme başarısına ulaştı.

KİLO VERMESİNİN SIRRI SADECE YÜRÜMEK

kilo-verme-001.png

Niraj'ın sırrı, günlük 10.000 adım atma rutiniydi. İlk başta zor gelse de zamanla bu alışkanlık vazgeçilmezlerinden biri haline geldi.

Yoğun programı ve spor salonu deneyiminden yoksun olması nedeniyle, Niraj sadece bir çift dambıl kullanarak evde hafif egzersizler yapmaya başladı. Bu basit egzersizler bile büyük bir değişime yol açtı.

Niraj, yemek yeme alışkanlığını da değiştirdi. Artık dışarıdan veya paketli gıdalar yerine kendi yemeklerini yapmayı tercih ediyordu.

10 AYDA 23 KİLO VERDİ

yurume.webp

10 ayın sonunda Niraj, tam 23 kilo verdiğini gördü. Danışmanıyla haftalık kontrol görüşmelerinin kendisini oldukça motive ettiğini söyleyen Niraj, bazı aşamalarda favori yemeklerini ve çikolatayı da tadabildiğini belirtti.

Danışmanının paylaştığı bu zayıflama hikayesi, sosyal medyada 410 binden fazla görüntülenme aldı. Kullanıcılar, Niraj'ın kararlılığını överken kendi motivasyonları için büyük bir ilham kaynağı olduğunu ifade ettiler.

Niraj'ın başarısı, yalnızca porsiyon kontrolü, ev yapımı yemekler ve hafif egzersizlerle gerçekleşti. Bu bilgiler danışmanı tarafından da teyit edildi.

Niraj, sadece 10 ayda 91.9 kilogramdan, 68.7 kilograma düşerek, yeni bedenine kavuştu ve hayatına çok daha rahat devam edebilecek bir şekilde sağlıklı kilosuna ulaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN