O meyveyi yiyin kalbiniz saat gibi çalışsın! Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan en ucuz tavsiye... Bu basit detayı kimse açıklamamıştı

O meyveyi yiyin kalbiniz saat gibi çalışsın! Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan en ucuz tavsiye... Bu basit detayı kimse açıklamamıştı

Kalp rahatsızlığı günümüzde hızla artmakta. Beslenme düzeninin değişmesi ile birlikte vücudumuzda birçok hastalık baş göstermeye başladı. Bu hastalıklardan biri olan kalp ritim bozukluğu herkesin korktuğu ve ölüme kadar götüren bir hastalık haline geldi. Bu doğrultuda önemli tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, öyle bir meyve önerdi ki yiyenin kalbi saat gibi çalışıyor. Bu basit yöntem ile kalp rahatsızlıklarından korunacaksınız. İşe kalbe iyi gelen o mucizevi meyve...

Hazır besinler, hormonal şırıngalar derken beslenme düzenimiz altüst olmuş durumda. Sağlıksız besinler ile birlikte vücudumuzda birçok hastalık baş göstermeye başladı. Bu hastalıklardan biri olan kalp rahatsızlıkları günümüzde oldukça yaygın görülen hastalıkların başında gelmekte. Peki kalp rahatsızlığının önüne nasıl geçilir? Yeni bir reçete yayımlayan İbrahim Saraçoğlu, öyle bir meyve önerdi ki tüketenler bir daha hasta olmuyor. Bu meyve sayesinde kalbiniz sahat gibi çalışacak. Bakın İbrahim Saraçoğlu kalp rahatsızlıkları için hangi meyveyi önermiş?

VÜCUDU BAŞTAN AŞAĞI ZEHİRLİYOR

Günümüzde en çok görülen rahatsızlıklardan biri kalp hastalıkları. Birden bire ortaya çıkan kalp krizine neden olan kalp ritim bozukluğu artık 20'li yaşlara kadar inmiş durumda. Bunun en büyük nedeni ise beslenme çeklimizden kaynaklanıyor. Hazır gıdalar, dondurulmuş yiyecekler ve fazla yağ kullanımı vücudu yavaş yavaş öldürüyor. Peki bu hastalıklardan nasıl korunuruz?

KALBİ SAAT GİBİ ÇALIŞTIRAN MEYVE

Kalbinizde ritim bozukluğu olanlar dikkat. İbrahim Saraçoğlu öyle bir meyve önerdi ki tüketenler bir daha hasta olmuyor. Kalbinizi saat gibi çalıştıran meyve. Ritim bozukluğu şikayetiniz varsa anne sütü arttırıcı etkisi için taze üzüm tüketin. Bu detayı kimse bilmiyor ancak tüketenler bir daha da bırakamıyor.

sdvdsv-8.jpg

ÜZÜMÜN FAYDALARI NELER?

Üzüm bol miktarda enerji ve lif içerir, protein açısından zengindir . Diğer meyvelerle kıyaslandığında en fazla çeşide sahip olan türlerden biridir. Anavatanı Anadolu olan çeşitleri 1200'ün üzerindedir. Üzümün antioksidan özelliği, E vitamininden 50, C vitamininden ise 30 kat daha fazladır. Üzüm beyin sağlığından, sindirim sistemine, cilt sağlığından kansere kadar birçok alanda faydalıdır. Üzümün faydalarını sıralayacak olursak:

  • Kuvvetli bir antioksidandır,
  • Migrene iyi gelir,
  • Hazımsızlığı giderir,
  • Kolon ve meme kanserine karşı koruyucudur,
  • Göz sağlığını ve görme yeteneğini korumaya yardımcıdır,
  • Kolesterolu dengeler,

yeni-dfvdfv.jpg

  • Böbrek bozukluklarını onarmaya yardımcıdır,
  • Astıma karşı faydalıdır,
  • Mikropları öldürür,
  • Kabızlığı giderir,
  • Cilt sağlığı için faydalıdır,
  • Cildi yumuşatır ve gençleştirir,
  • Sağlıklı saçlar için gerekli olan vitamin ve mineralleri içermektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN