Öksürüğe çare arayanlar bunu denesin! 15 dakika içerisinde kesiyor... İnfluenzanın düşmanı.

Öksürüğe çare arayanlar bunu denesin! 15 dakika içerisinde kesiyor... İnfluenzanın düşmanı.

Soğuk kış günlerinde artan influenza, grip ve korona vakaları üzerine kuru öksürük boğazı tahriş ediyor. Geceleri uyutmayan öksürükle mücadele için hastalığın pençesine düşen kişiler yana yana çare arıyor. Bu karışım sayesinde 15 dakika içerisinde öksürükten eser kalmayacak. İşte o karışım...

Gece saatlerinde artan kuru ve inatçı öksürük günümüze sık sık görülüyor. Kış mevsiminde artan hastalıkların sonucunda ilaçta çareyi bulamayanlara doğal yollarla bir öküsürük kesici paylaşıldı. Bu karışım sayesinde öksürüğünüz 15 dakikada kesiliyor.

KURU VE İNATÇI ÖKSÜRÜKTEN KURTARACAK YÖNTEM

Kar yağmamasının etkisiyle hastalıklar havaya karışırken hastane acilleri hastalarla dolmaya başladı. Korona, Influenza ve grip gibi vakaların günümüzde yayıldığı süreçte geceleri uyutmayan inatçı öksürük için vatandaşlar çare arıyor. Geçmeyen kuru ve inatçı öksürük farklı nedenlerden ortaya çıkarken, boğaz bölgesinde ve solunum yollarında büyük bir tahrişe sebep olabiliyor. Acı veren durumdan kurtaracak karışım paylaşıldı.

tarcin-ve-bal-karisimi-neye-iyi-gelir-toz-tarcin-bal-ve-limon-karisimi-faydalari-1673430758-3064.webp

KARIŞIM İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

Hastalık geçse bile uzun bir süre devam eden öksürük özellikle gece saatlerinde artış gösteriyor. İlaç kullanmak istemeyenler ise doğal yollarla bu sorununu çözebilir. Her evde bulunan malzemelerle yapacağınız bu karışım sadece 15 dakika içerisinde öksürüğü kesiyor. Karışım için gerekli malzemeler şu şekilde;

  • 2 tatlı kaşığı süzme bal
  • 2 tatlı kaşığı sirke
  • 2 tatlı kaşığı limon suyu
  • 1 çimdik toz tarçın

KARIŞIMIN UYGULANIŞI

Ayarladığınız bir kabın içerisinde yukarda verilen malzemelerin tamamını ilave edin. İlave ettikten sonra tortular gidene kadar karıştırmaya devam edin. Karışım hazır olduktan sonra her 2 saatte bir 2 tatlı kaşığı olacak şekilde tüketebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN