Pahalı ilaçlara servet ödemeyin! Zayıflamanın sırrı bu bitkinin çayındaymış: 2 ayda incecik yapıyor!

Pahalı ilaçlara servet ödemeyin! Zayıflamanın sırrı bu bitkinin çayındaymış: 2 ayda incecik yapıyor!

Kilo verme problemi artık günümüzün en önemli hastalığı haline geldi. Özellikle kış aylarında alınan kiloları vermek oldukça zor. Çoğu kişi aldığı kiloları hızlıca vermek için ilaç kullanır ancak bunlar hem vücudunuza hem de cebinize zarar verir. Sizde kolay yoldan kilo vermek ister misiniz? O zaman bu tarifi mutlaka uygulamasınız. Zayıflamanın sırrı bu çayda. 2 ayda incecik bele sahip olun. İşte zayıflatan çay tarifi...

Aldığınız kiloları kolay bir şekilde vermek ister misiniz? Çoğu kişi doğal yolla bu kadar hızlı kilo vermenin imkansız olduğunu düşünür ancak imkansız değil. Size vereceğimiz bu çay tarifi ile cayır cayır yağ yakacaksınız. İstediğiniz forma 2 ayda ulaşın. Pahalı ilaçlara tonlarca para dökmenize gerek kalmayacak. Diyetisyenler tarafından önerilen mükemmel tarif. Kimse bilmiyor ancak deneyenlerde bırakamıyor. İşte cayır cayır yağ yakan çay tarifi...

2 AYDA BELİNİZ İNCECİK OLACAK

Kilo verirken aynı zamanda sıkılaşmak oldukça zordur. Hele kış aylarında kilo almaya müsait olan vücudumuz oldukça yağlanır. Bunun için mutlaka önlemler almamız gerekir. Bizde sizler için zayıflatan çay tarifini araştırdık. Her yudumunda kilo vereceksiniz. Hem zayıflatıyor hem de vücudu sıkılaştırıyor. 2 ayda beliniz incecik olsun. Hazırsanız tarife geçelim!

gfgfgfgf-14.jpg

KİLO VERDİREN ADA ÇAYI TARİFİ

GEREKLİ OLAN MALZEMELER

  • 6 Adet Adaçayı
  • Yarım Limon
  • 1 litre Su

HAZIRLANIŞI

Öncelikle 1 litre kaynamış suyun içerisine, 6 adet adaçayını atalım, 15 -20 dakika kadar dinlendirelim, dinlendirdikten sonra yarım limonun suyunu ilave edelim, içilmeye hazır. Dilerseniz 1- 2 çay kaşığı bal da ilave edebilirsiniz. Not; Taze yapılıp içilmeli, ayda sadece 2 kez olmak üzere 4 gün üst üste uygulanan şuruptur,yemeklerden 5 -10 dakika önce içilmelidir. Faydası sayılmakla bitmeyen sadece zayıflamak için değil her şeye de ilaçtır, yararlıdır, umarım herkese faydası dokunur. Şimdiden hepimize afiyet olsun.

fggfgfgf-10.jpg

ADA ÇAYININ FAYDALARI NELER?

  • Adaçayı, aşırı terleme sorununu azaltmaya yardımcı olur. Bu nedenle menopoz dönemindeki kadınalar için iyi bir öneridir.
  • Stres azaltıcı ve sakinleştirici etkisi vardır. Sinirsel sorunlar kaynaklı baş ağrılarını hafifletir.
  • Adaçayının içeriğinde bulunan C vitamini, bağışıklık sistemine katkıda bulunur.
  • Adaçayı, gargara suyu olarak kullanılarak ağız ve diş sağlığını korumaya yardımcı olur.
  • Adaçayının idrar söktürücü özelliği vardır. Bu özelliği sayesinde idrar yolu enfeksiyonunun tedavisine destek olur.
  • Zararlı toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olur.
  • Adaçayı balgam söktürücü özelliği sayesinde boğaz ağrısına iyi gelir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN