Rahatsızlığı nedeniyle doktora gitti, kulağından örümcek çıktı

Rahatsızlığı nedeniyle doktora gitti, kulağından örümcek çıktı

Bir süredir kulağından çınlama sesi geldiği şikayetiyle doktora giden kişi hastanede şaşırtıcı bir sonuçla karşılaştı. Kulağındaki ağrı ve çınlamanın nedeninin örümcek olduğunu öğrendi.

Çin'in Sichuan eyaletinde yaşayan ve kulağından rahatsızlanan bir kişi doktora gittiğinde şarşırtıcı durumla karşılaştı. Huidong İlçe Halk Hastanesi’ne kulağındaki ağrı ve çınlama problemi nedeniyle kontrolden geçen 40 yaşındaki kadının kulağına bir örümceğin yuva yaptığı görüldü.

KULAĞINI AĞ İLE ÖRMÜŞ

Kadının kulağını muayene etmek için inceleyen kulak burun boğaz doktoru Han Xinglong, önce kulak zarına benzeyen bir şey bulsa da, sonradan bunun bir örümcek ağı olduğunu anladı. Özel bir aletle kulağın içini temizlemeye çalışan doktor, bir örümceğin kadının kulağına yuva yaptığını tespit etti.

kapak-001.jpg

Xinglong yaptığı açıklamada, “Bu örümceğin yaptığı ağ, kulak zarına çok benziyor. Kulak endoskop cihazı ilk girdiğinde anormal bir şey bulmadı. Ama yakından baktığınızda, altında hareket eden bir şey var gibi görünüyordu. Örümcek ağını kenara ittiğimde örümcek kaçmak üzereydi ama sonunda sorunsuz bir şekilde çıkarıldı. Neyse ki zehirli değildi ve kadının kulak kanalında sadece küçük bir hasar oluştu” dedi.

PROFESYONEL YARDIM ALINMALI

Uzmanlar, insanları yabancı cisimleri kendi başlarına çıkarmamaları konusunda uyarırken ciddi yaralanmalara sebebiyet vermemek için mümkün olduğunda profesyonel yardım almaya çağırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN