Saç sorunlarına kökten çözüm! Rapunzel bile imrenerek bakacak! Kepek, egzama, kaşıntı.. Anında ortadan kalkıyor

Saç sorunlarına kökten çözüm! Rapunzel bile imrenerek bakacak! Kepek, egzama, kaşıntı.. Anında ortadan kalkıyor

Herkesin hayali olan sağlıklı ve bakımlı saçlara kavuşmak sanıldığı kadar zor değil. Saç diplerinde oluşan bütün sorunlardan tek bir ürün ile kurtulabilirsiniz. Saçları rapunzele çevirirken hem de bakım yapıyor. Bu sayede hem canlı ve hacimli saçlara sahip olacaksınız hem de saçlarınız çok daha hızlı uzayacak. İşte sağlıklı saçların çözümü…

Kadınların ortak hayali sağlıklı, gür ve canlı duran saçlardır. Aynı durum erkekler için de geçerlidir. Birçok faktör saça zarar verebiliyor. Özellikle de çevresel faktörler, yanlış bakım uygulama ve genetik sorunlar saç sağlığını olumsuz etkilemekte. Bu yüzden hem görüntü olarak hem his olarak rahatsız edici sorunlara yol açmakta. Saçların sağlıklı görünmesi için onlarca bakım ürünü kullananlar yine de sonuçlardan memnun kalmayabiliyor. Ama bu yöntemle kepek, kaşıntı, egzama gibi sorunlara dur diyebilirsiniz.



YAĞLI SAÇLARDAN BU YÖNTEMLE KURTULUN



Dikkat edilmesi gereken birinci kural saç şampuanlama. Şampuanlama işleminin nazik ve saç köklerine doğru yapılması gerekiyor. Özellikle de tırnaklarınızla sert şekilde uygulama yapmaktan kaçınmalısınız. Ayrıca sıcak su yerine ılık su tercih etmelisiniz. Sıcak su saçın daha çabuk yağlanmasına neden olabilir.

sac-001.jpg



Diğer faktör durulama işlemi. Saçınızda kalıntı kalmayana kadar durulama yapmanız gerekiyor. Saç kremini ise sadece saç uçlarına uygulayın. Saç kremini de iyice duruladığınızdan emin olun.



KEPEK, EGZAMA, KAŞINTI İÇİN BU YÖNTEMİ KESİNLİKLE KULLANIN


Bazı doğal bileşenler saç sağlığı için oldukça önemlidir. Bunlardan en iyileri ise elma sirkesi, aloe vera jeli ve nane jelidir. Bu doğal yollar saçlarınızda oluşan kepeğe ve egzamaya iyi geliyor.

sac2-001.jpg



Ayrıca Hindistan cevizi yağı da saça iyi gelen doğal yöntemlerden biridir. Hindistan cevizi yağı ile saçlarınızı daha güzel nemlendirerek kepek oluşumunun önüne geçebilirsiniz.

sac3-001.jpg



Egzama kaşıntılarını hafifletmek için ise zeytinyağı ve zerdeçal kullanabilirsiniz. Ayrıca lavanta yağı, papatya çayı ya da ısırgan otu infüzyonları kaşıntılarınızı en aza indirecek içeriklerden biridir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN