Sirke, bal, greyfurt mucizesi! Bunları karıştırıp kaşık kaşık tüketin: Mehmet Öz faydalarını saymakla bitiremedi

Sirke, bal, greyfurt mucizesi! Bunları karıştırıp kaşık kaşık tüketin: Mehmet Öz faydalarını saymakla bitiremedi

Sirke, bal ve greyfurt mucizesine tanıklık edin! Bunları karıştırarak kaşık kaşık tüketin! Dr. Mehmet Öz faydalarını birer birer açıkladı! Saymakla bitmiyor...

Kilo vermek, sağlıklı yaşam için önemli adımlardan biridir ve birçok kişi için zorlu bir süreç olabilir. Ünlü Dr. Mehmet Öz, kilo verme konusunda etkili bir karışım tarifi önererek, bu süreci desteklemeyi amaçlıyor. Dr. Öz'ün önerdiği karışım, C vitamini açısından zengin içeriğiyle dikkat çekiyor ve egzersiz yaparken daha hızlı yağ yakımına katkı sağlar.

ZAYIFLAMANIN FORMÜLÜNÜ PAYLAŞTI

Hızlı zayıflama ( Slim-Fast) diyeti nasıl uygulanır, zararlı mıdır? - Sağlık Haberleri

Önerilen karışımın malzemeleri şunlardır:

  • 1 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu
  • 2 çay kaşığı organik elma sirkesi
  • 1 çay kaşığı organik bal

Bu karışımın, kilo verme sürecinde metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını artırabileceği belirtildi. Greyfurt suyunun içerdiği C vitamini ve sirkenin asit içeriği, bu sürece olumlu etki eder. Tadının sert olduğunu düşünenler için bal eklenerek yumuşatılabilir.

Dr. Mehmet Öz, bu karışımın her gün her öğünden önce tüketilmesi önerisinde bulundu. Turunçgillerin gücüyle desteklenen bu karışımın, kilo verme sürecini hızlandırabileceğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN