Sivilceleriniz bu yöntemle kuruyacak! En doğal yöntemle sivilcelerinizden kurtulun: Üstelik hem kolay hem ucuz

Sivilceleriniz bu yöntemle kuruyacak! En doğal yöntemle sivilcelerinizden kurtulun: Üstelik hem kolay hem ucuz

Sivilce problemi yaşayanlar bu yöntem sayesinde sorunlarından kurtulabilecek. Hem doğal bir yöntem olmasıyla hem de etkisiyle dikkat çeken bu karışım resmen sivilcelere hızır gibi yetişecek. İşte o basit ve ucuz yöntem…

ZEYNEP ORHAN

Sivilce problemi her ne kadar ergenlik çağındaki kişilerin problemi gibi görünse de aslında sivilce sorunun bir yaşı yok. Kimileri genç yaşta sivilce sorunları ile karşı karşıya kalırken kimileri de daha ileri yaşlarda bu sorunla baş etmeye çalışıyor. Hal böyle olunca sivilce probleminin önüne geçilmesi için yöntemler aranıyor. Bu yöntem de sivilcelerinizden kurtulmanıza yardımcı olacak.

yeni-proje-1-002.jpg

10 DAKİKA KAYNATTIKTAN SONRA SİVİLCELERİNİZE SÜRÜN

Bitkisel önerileri ile bilinen Ahmet Maranki, bu kez de sivilce problemi olan kişiler için bitkisel bir çözüm sundu. Maranki, sivilcelerinden kurtulmak isteyenlerin kuru ceviz yaprağını kullanabileceklerini anlatarak nasıl kullanılacağından da bahsetti.

Bu kapsamda bir bardak kaynayan suya 10 gram kadar taze kuru ceviz yaprağı eklenerek 10 dakika daha kaynatılmasını ve daha sonra bir pamuk yardımıyla sivilcelere sürülebileceğini açıklayan uzman isim, birkaç uygulama sonrasında sivilcelerin yok olacağını belirtti.

yeni-proje-2-002.jpg

SİVİLCE OLUŞUMUNUN NEDENLERİ

Bazı ilaçlar.

Bir tür hormonun aşırı aktivitesi (androjenler)

Cildin fazla yağ üretmesi.

Yağ ve ölü deri hücreleri tarafından tıkanmış gözenekler.

Sivilce sıkma, tahriş

Kirlilik (bakteri oluşumuna ortam hazırlar)

Sigara kullanımı akne oluşumunu tetikler.

Nemden ya da güneşe maruz kalmaktan kaynaklanan tahriş

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN