Siyah üzümü ezip ayağınıza sarın sabah mucizeye uyanın! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yine ezber bozdu

Siyah üzümü ezip ayağınıza sarın sabah mucizeye uyanın! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yine ezber bozdu

Günümüzde sıklıkla görülen topuk dikeni çoğu kişinin maruz kaldığı ve hayat kalitesini olumsuz etkileyen rahatsızlıklardan biridir. Bu tarz durumlarda önemli olan uyguladığınız tedavi yöntemleridir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yine ezber bozan reçetesi ile gündeme bomba gibi düştü. Siyah üzümü ezip ayağınıza sarın sabah mucizeye uyanın! Kimse bunu bilmiyor ancak deneyenler bir daha bırakamıyor. Tüm yaraları anında yok edip geçiriyor. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun mucizevi karşım tarifi...

Çoğu hastalığı ilaç kullanmadan tedavi edebileceğinizi biliyor muydunuz? Özellikle ufak yaralanmalar merhemler ile anında geçebilir. Özellikle toplumumuzda sıklıkla görülen topuk dikeni size vereceğimiz bu tarif ile tarih olacak. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ezber bozan reçetesi ile birlikte herkesi ters köşe yaptı. Kimse bunu bilmiyor. Siyah üzümü ezip ayağınıza sarın sabah mucizeye uyanın! Bu tarif yaşam kalitenizi artıracak. Zamanında uygulayın ve mucizeye anında tanık olun. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun mucizevi kür tarifi...

gfgfgf-2023-08-01t101604-563.jpg

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN EZBER BOZAN REÇETE

Topuk dikeni, pek çok insanın yaşadığı rahatsızlık veren bir sağlık sorunudur ve yaşam kalitesini olumsuz etkileyebilir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, evde uygulanabilecek doğal yöntemlerle topuk dikeni tedavisine katkı sağlayabilecek öneriler sunmaktadır. Çekirdekli siyah kuru üzüm ve tatlı pul biber, topuk dikeni için önerdiği bitkisel çözümler arasındadır.

Uygulama:

Adım 1: Çekirdekli siyah kuru üzümü bir yemek kaşığı olacak şekilde havanda ezin ve tülbente koyun. Üç gün boyunca her akşamdan sabaha kadar bu tülbenti topuğunuza sarın.

Adım 2: Dördüncü gün, bir yemek kaşığı tatlı pul biberi havanda ezin ve tülbente koyun. Yine üç gün boyunca her akşamdan sabaha kadar bu tülbenti topuğunuza sarın.

Adım 3: Yedinci gün, bir yemek kaşığı tatlı pul biberle bir yemek kaşığı çekirdekli siyah kuru üzümü havanda birlikte ezin. Sonra tülbente koyarak yine üç gün boyunca her akşamdan sabaha kadar topuğunuza sarın. Toplam kür süresi aralıksız dokuz gündür. İhtiyaca göre dönem dönem tekrar edebilirsiniz.

fdffd-13.jpg

SİYAH ÜZÜMÜN MUCİZEVİ ETKİSİNE TANIK OLUN

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bu kürlerin uygulanırken dikkat edilmesi gereken önemli hususlara da dikkat çekmektedir. Kullanılacak bitkinin raf ömrü, doğru zamanda toplanmış olması ve doğru şekilde kurutulmuş olması gerektiğine vurgu yapar. Her bitkinin kurutulma yöntemi bitkinin özelliğine göre farklılık gösterir ve bu hususların dikkate alınması kürlerin etkinliği için oldukça önemlidir. Ayrıca, doğru bitki türünün kullanılmasının da kürün etkisini artırdığını belirtmektedir.

Topuk dikeni, tedavi edilmesi gereken bir sağlık sorunudur ve Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun doğal önerileri, bu rahatsızlıkla baş etmek isteyenler için faydalı bir alternatif sunmaktadır. Ancak herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşıldığında uzman bir doktora danışmak önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN