Uzman isim Koronavirüs için yeni bir uyarı yaptı: "Bizi şaşırtmaya devam ediyor..." Önlem almayı sakın bırakmayın

Uzman isim Koronavirüs için yeni bir uyarı yaptı: "Bizi şaşırtmaya devam ediyor..." Önlem almayı sakın bırakmayın

2019 senesinden beri tüm dünyanın en önemli gündemlerinden biri olan Koronavirüs hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken uzman isim gelişmeler doğrultusunda önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada “bizi şaşırtmaya devam ediyor” cümleleri kullanılarak Koronavirüsün hala etkilerinin olduğu açıklandı.

İngiltere hükümetinin yardımcı sağlık danışmanı Dr. Thomas Waite, tüm dünya için önemli olan Koronavirüs hakkında “bizi şaşırtmaya devam ediyor ve edecek" açıklamasını yaptı. Bu açıklamalar doğrultusunda Koronavirüs’ün hala mevsimsel bir hastalığa dönüşmediği ifade edilirken insanların önlem almayı bırakmamaları gerektiği uyarısı yapıldı.

yeni-proje-1-005.jpg

MEVSİMSEL DAVRANIŞ SERGİLEMİYOR

Dr. Thomas Waite, Koronavirüsün pala mevsimsel bir davranış sergileme dediğini dolayısıyla bir kış hastalığı sayılamayacağını ve kış hastalıklarına göre daha öngörülemez bir yol izlediğini açıkladı. Bu açıklamalardan yola çıkarak Koronavirüs için insanların hâlâ tedbirlerine devam etmesi gerektiği belirtilirken İngiltere’de aşı sırası gelenlerin ücretsiz grip aşısı ya da Koronavirüs aşısı olunması çağrısı yapıldı.

yeni-proje-003.jpg

VAKALARDA ARTIŞ YAŞANDI

Geçtiğimiz hafta İngiltere'deki Covid vakaları, haftalık olarak yüzde 14 artışla yaz aylarının en yüksek artış oranına erişmişti. Uzmanlar tarafından ise yaşanan bu artışa karşı henüz sonbahar aylarında beklenen mevsimsel dalganın başladığı anlamına gelmediği açıklaması yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN