Yeni güne bebek gibi uyanın! Bu yöntem organlarınızı yeniliyor... Bir bardak içen mışıl mışıl uyuyor

Yeni güne bebek gibi uyanın! Bu yöntem organlarınızı yeniliyor... Bir bardak içen mışıl mışıl uyuyor

Son zamanlarda yükselen sıcaklıklar nedeniyle uyku düzeni bozulan vatandaşlara hayat kurtaran ipucu paylaşıldı. Gece uykusu gün içerisindeki performansınızı en çok etkileyen faktörlerden olurken, bu tarif ile hayatınız düzene girecek. Güzel bir uyku çekmekte zorlanıyorsanız ve sabahları yorgun kalkıyorsanız yatmadan bunu için. İşte tüm detaylar...

Son zamanlarda çoğu kişinin şikayetçi olduğu uyku problemleri gündemde yer alıyor. Doktorlara sık sık uyku şikayetleriyle başvuran vatandaşlar bir ton ilaç ile evine dönüyor. Gece saatlerinde uyumakta zorluk çekiyorsanız bu tarif tam size göre. Bir bardak içerek uykunuzun tadını çıkarın.

YATAĞA YATTIĞINIZ GİBİ UYUYACAKSINIZ

Gece saatlerinizde uykunuzun bölünmesiyle birlikte yeniden uyumakta güçlük çekenler bu tarifi uygulasın. Rahat bir uyku çekmek için ve sağlıklı bir güne uyanmak için yüzde 100 doğal olan ürünlerle yapılan tarifi uygulamanız tavsiye edilir.

Doğal meyve ve baharatların karışımı ile birlikte mışıl mışıl bir uyku sizi bekliyor. Yeni güne bebek gibi uyanacağınız bu tarif hemen hemen her evde bulunuyor. Uyku bozuklukları birçok etkenden oluşurken bu tarifi denemeden uyumayın.

1639641160094-so.jpg

HER EVDE BULUNAN MALZEMELERLE

Uyku bozuklukları durumdan duruma değişiklik gösterirken vitamin ya da mineral eksikliğinden de kaynaklanabilir. Bu çay tarifi ile birlikte vücudunuzun ihtiyaç duyduğu uyku için vitamin ve mineralleri karışılacaksınız. Uyku problemlerinizi ortadan kaldıracak yöntem ile derin ve güzel bir uyku çekeceksiniz.

Muz meyvesinin içerisinde bulunan potasyum ve magnezyum uzun zamandır arayıp da bulamadığınız deliksiz uykuyu sizlere sağlayacaktır. Uyku sayesinde organlarınız daha sağlıklı çalışarak yeni güne adeta bir bebek gibi uyanacaksınız.

muz-kabugu-agriya-iyi-gelir-mi.jpg

ÇAY TARİFİ

Uyku için hazırlanacak tarifte gerekli olan malzemeler şu şekilde;

  • Bir adet muz kabuğu
  • 2 bardak su
  • Yarım çay kaşığı muskat cevizi tozu/toz tarçın ya da çubuk tarçın

Hazırlanışı;

Hazırlık aşamasında bir cezvenin içerisinde tüm malzemeleri ekleyin. Suyun 3 / 1'i buharlaşana kadar kaynatma işlemine devam edin. Kaynama işlemi tamamlandıktan sonra soğumasını bekleyin. İçebileceğiniz bir sıcaklığa düştüğünde bir süzgeç yardımıyla süzerek afiyetle tüketebilirsiniz. Uykunuzu getirecek bu tarifi uyumadan 1 - 2 saat öncesinde tüketmeniz tavsiye ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN