Başkanvekili Akçal koltuğu küçük başkana devretti

Başkanvekili Akçal koltuğu küçük başkana devretti

Eyyübiye Belediye Başkanvekili Faruk Mehmet Akçal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu öğrencilere devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri coşkulu bir şekilde Şanlıurfa’da devam ediyor. Etkinlikler kapsamında TOKİ Şehit Adnan Yaslı Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Yiğit Soğukoluk, Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Faruk Mehmet Akçal’ın makam koltuğuna oturup talimat verdi. Başkanlık koltuğunu devralan Soğukoluk talimatında, ilçedeki kütüphane sayısının artırılması ve oturma bank sayılarının artırılmasını istedi. Öğrencinin bank talebinin hemen yerine getirilmesi için talimat veren Başkanvekili Akçal, kütüphane sayısının artırılması için de ilgililerle görüşeceğini belirtti.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Akçal, Eyyübiye Belediyesi olarak her zaman çocukların ve gençlerin yanında olacaklarını belirtti.

ŞANLIURFA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN