Saray Belediyesi'nin toplu iş görüşmesi gerçekleşti

Saray Belediyesi'nin toplu iş görüşmesi gerçekleşti

Tekirdağ'da Saray Belediyesi, iş arayan vatandaşları bu hafta Cross Jeans yetkilileri ile bir araya getirdi. İstihdam Birimi’nin çalışmaları doğrultusunda gerçekleştirilen toplu iş görüşmesi, Saray Belediyesi Ek Hizmet Binası Konferans Salonu’nda yapıldı.

40 kişinin müracaat ettiği görüşmeye Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’de katıldı. İstihdam Birimi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Erkiş: “Malesef ülkemizin kanayan bir yarasıdır işsizlik. Elimizden geldiğince ilçemizde bu sayıyı aza indirgemeye çalışıyoruz. Bizlere bu konuda desteklerini esirgemeyen tüm firmalara ve Cross Jeans yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyorum. Toplu iş görüşmemiz hayırlara vesile olsun.” diyerek iyi niyet temennisinde bulundu.
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN