Sarıgül ve Çalışkan Meclis'e giremedi

Sarıgül ve Çalışkan Meclis'e giremedi

1 Kasım seçim sonuçları yavaş yavaş belirginleşirken, seçilen ya da seçilemeyen ilk isimler de ortaya çıkmaya başladı.

1 Kasım seçim sonuçlarının netleşmeye başlaması, bazı milletvekili adaylarının Meclis'e giremediğini kesinleştirdi. 7 Haziran'da Meclis'e girmeyi başaramayan CHP'li Mustafa Sarıgül, yine Meclis'e girmek için gereken oyu alamadı.

MHP'de ise aynı hüsranı yaşayan isim Trabzon Milletvekili Adayı Koray Aydın oldu. Kesinleşmeyen sonuçlara göre Trabzon'da MHP vekil çıkaramıyor. Bu nedenle 7 Haziran sonrası TBMM Başkan Vekili seçilen Koray Aydın'a Meclis yolu kapandı. 

Musul Konsolosu Meclis'te

TBMM'ye ilk kez girecekler arasında en çok öne çıkan, IŞİD militanlarının Musul'da rehin aldığı Türk grubunun içinde yer alan dönemin Başkonsolosu Öztürk Yılmaz, ilk sonuçlara göre TBMM'ye girmeyi başaracak gibi görünüyor.

Sırrı Süreyya Önder son anda

HDP'nin ağır toplarından Sırrı Süreyya Önder de aday olduğu Ankara'da neredeyse seçilemiyordu. Ancak MHP'nin Ankara'da bir vekil kaybetmesi Önder'e Meclis'in yolunu açtı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN