Sedanur katili kim? Sedanur otopsi raporu açıklandı mı? Olayla ilgili son dakika gelişmeleri

Sedanur katili kim? Sedanur otopsi raporu açıklandı mı? Olayla ilgili son dakika gelişmeleri

Sedanur katili kim? Sedanur otopsi raporu açıklandı mı? soruları vatandaşların gündeminde. 16 Eylül'de kaybolan Sedanur Güzel'in cesedi 23 Eylül günü bulunmuştu. Sedanur son dakika haberleri ve gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. Kars’ta kaybolan 9 yaşındaki Sedanur otopsi raporu merak konusu oldu. Peki Sedanur katili kimdir? 9 yaşındaki Sadanur'un dün naaşı köye 1 kilometre uzaklıkta taşlarla üzeri örtülmüş halde bulundu. İşte Sedanur Güzel hakkındaki ayrıntılar...

Sedanur Güzel Kars’ta kaybolduktan 7 gün sonra köyünün yakınlarında cesedi bulunmuştu. Peki Sedanur otopsi raporu açıklandı mı?  Sedanur katili kim? sorulşarının yanıtı ve olayla ilgili son dakika gelişmeleri yazımızda. Kars'ın Kağızman ilçesinde 7 gün önce ortadan kaybolan ve bir daha kendinden haber alınamayan 9 yaşındaki Sadanur'un dün naaşı köye 1 kilometre uzaklıkta taşlarla üzeri örtülmüş halde bulundu. Sedanur Güzel olayı katilin belli olmaması nedeniyle gündem olmaya devam ediyor. 

SEDANUR KATİLİ KİM? 

Sedanur’un ölüm nedeni ne, otopsi sonucu belli oldu mu? Sedanur cinayetinde tutuklananların sayısının üçe çıktığı açıklandı. Ama Sedanur'un katili hakkında ise bir açıklama yapılmadı. Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz de AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sedanur Güzel'in öldürülmesine ilişkin çalışmanın titizlikle yürütüldüğünü ifade ederek, "Öldürülen Sedanur Güzel'in cinsel istismara uğradığına ilişkin henüz bir bulguya rastlanılmadı. Konuya ilişkin araştırma sürüyor." dedi.

Camgöz, soruşturmanın Kağızman Cumhuriyet Savcısı Fatih Arıcıgil tarafından yürütüldüğünü dile getirerek, olayla ilgili tutuklu sayısının 3'e yükseldiğini söyledi.

18-10/08/sedanur-otopsi-raporu.jpg

SEDANUR'UN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU MU?

Kars Kağızman'da yaşanan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, "Soruşturma çerçevesinde gerek şüphelilerden birinin itirafları gerekse klasik otopsi bulgularına göre Sedanur Güzel'in öldürüldüğü belirlenmiştir. Cinsel istismarın bulunup bulunmadığı ise patolojik inceleme sonucu belirlenebilecektir. Bu inceleme devam etmektedir." bilgisi paylaşıldı.

SEDANUR CİNAYETİNDE ERTAN B. TUTUKLANDI

Kars'ın Kağızman ilçesinde yaşayan Sedanur Güzel'in kaybolması olayına karıştığı iddia edilen komşusu Ertan B. tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, pazar gününden itibaren köyde yapılan aramalar sonucunda, 9 yaşındaki Güzel'in kaybolması olayına karıştığı öne sürülen komşu Ertan B'nin ifade alma işlemini tamamladı.

Paslı Jandarma Karakol Komutanlığındaki sorgusu tamamlanan Ertan B, güvenlik önlemleri altında Kağızman Adliyesine nakledildi.

Tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ertan B, "resmi evrakta sahtecilik" ve şüpheli ve çelişkili ifadelerinden dolayı tutuklandı. Ertan B, Kars Cezaevine gönderildi.

Ertan B.'nin suç dosyasına ve soruşturmanın ayrıntılarına ulaştı. Ertan B.'nin dosyasındaki bilgilere göre 5 ayrı suçtan kaydı var. Bu suçlar  'Adam öldürmeye teşebbüs', 'kasten yaralama', 'Ruhsatsız silah bulundurma', 'Hürriyeti tahdit (kız kaçırma)' ve 'hırsızlık'...  Dosyasına göre Ertan B. 2001 yılında 'adam öldürmeye teşebbüs' suçundan cezaevine girdi. 12 yıl cezaevinde kaldıktan sonra açık cezaevine nakledilirken firar etti. Köyüne geldiğinde ise 'cezaevinden izinli geldim' dedi.

18-10/08/sedanur-katili-kim.jpg

ERTAN B. HAVAALANINDA YAKALANDI

Çocukların, Ertan B'yi işaret eden ifadeleri üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, zanlıyı valiziyle birlikte şehirden ayrılmak için gittiği havaalanında yakaladı.

CİNSEL İÇERİKLİ VİDEO VE FOTOĞRAFLAR BULUNDU

Ertan B'nin köyden ayrılırken kendisini görenlere '(Müge Anlı'nın) Televizyon programına katılmaya gidiyorum' dediği öğrenildi. Yapılan incelemede Ertan B'nin telefonunda cinsel içerikli çok sayıda video ve fotoğraf bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN