1 kişinin hayatını kaybettiği lunapark kazasında tutuklama

1 kişinin hayatını kaybettiği lunapark kazasında tutuklama

Giresun'da lunaparktaki trenin raydan çıkması sonucu komiser yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 1 kişi tutuklandı.

Giresun’da lunaparkta trenin raydan çıkması sonucu komiser yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe’nin hayatını kaybettiği, biri polis memuru 3 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında S.K., A.K. ve N.K. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün öğleden sonra Giresun Adliyesi’ne sevk edilenlerden S.K. tutuklanarak cezaevine konulurken A.K. ve N.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

5168912.jpg

Lunapark kazasında hayatını kaybeden genç kadın toprağa verildi

Giresun'da lunaparkta trenin raydan çıkması sonucu yaşanan kazada hayatını kaybeden komiser yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe'nin cenazesi, memleketi Ordu'da toprağa verildi. Dilekçe'nin cenazesi, Giresun'daki törenin ardından Ordu'nun Kumru ilçesindeki Merkez Camisi'ne getirildi. Dilekçe için burada ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından dua edildi. Dilekçe'nin cenazesi, tören mangası ve çevik kuvvet polislerince cenaze aracına konularak, Demircili Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Dilekçe'nin eşi Samet Dilekçe, babası Salim ve annesi Sevinç Gülşen ve yakınlarının yanı sıra Kumru Kaymakamı Emrah Akduman, Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ile polisler katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN