17 iş makinesi daha satın alınarak Büyükşehir İş Makinesi Parkı’na kazandırıldı

17 iş makinesi daha satın alınarak Büyükşehir İş Makinesi Parkı’na kazandırıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin, halka hizmette elzem olan iş makinesi filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Son olarak 10 çekici tır, 3 grayder, 2 toprak silindiri, 1 asfalt silindiri, 1 adet de manyetik seperatörlü konkasör Adana Büyükşehir Belediyesi İş Makinesi Parkı’na kazandırıldı.

KİRALAMAYA VERİLECEK PARA 2 YILDA ÇIKARILIYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Kiralamaya vereceğimiz parayla 2 yılda kendini amorti edecek 17 iş makinesini daha Adana'mıza kazandırdık. Kentimize hayırlı olsun” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Başkan Zeydan Karalar döneminde, 81 otobüs dahil olmak üzere, yaklaşık 200 iş makinesi satın alındı ve belediyenin kiralamaya harcadığı paranın 2 yıl içinde amorti edilmesi sağlanarak, Adanalılara daha yoğun ve kaliteli hizmet etme yolunda önemli adımlar atıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinelerini kiralama yerine satın alma yöntemiyle filolara kazandırarak, hem Adanalının parasını korumaya hem de hizmetin niceliğini ve niteliğini artırmaya devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN