23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Uzunköprü’de coşku ile kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Uzunköprü’de coşku ile kutlandı

Uzunköprü’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı Uzunköprü Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevinin miniklerinin düzenlediği büyüleyici gösteri ile başladı. Uzunköprü Belediyesi tarafından üzerine titreyerek büyütülen, bin bir emek ile hayata hazırlanan çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin ardından Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan Uzunköprü Belediye Başkanlığı makamını Menderes İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Miray Tanem Dalaka’ya teslim etti. Gerçekleştirilen temsili devir teslim töreninin ardından Başkan Özlem Becan yaptığı sosyal medya paylaşımında “Yeni Belediye Başkanımız Miray Tanem Dalaka'ya görevinde başarılar diliyoruz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızda Belediye Başkanlığı makamını Menderes İlkokulu 2. sınıf Öğrencisi Miray Tanem Dalaka'ya teslim ettik” dedi.

Temsili devir teslim töreninin ardından Trakya’nın tek kadın Belediye Başkanı Özlem Becan Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Töreni’ne katılım gösterdi. Başkan Özlem Becan Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Menderes İlkokulu’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Hazırlanan programda öğrenciler birbirinden güzel gösterilerini protokole ve kıymetli vatandaşlarımıza sundu.

Uzunköprü Belediyesi Çocuk Şenliği Çocukları ve Aileleri Mutlu Etmeye Devam Ediyor

Uzunköprü’de gelenek haline gelen 23 Nisan Çocuk Şenliği bu yıl Uzunköprü Belediyesi’nin halkın hizmetine sunduğu Cumhuriyet Parkı’nda gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinlikler ve yarışmalarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşandı. Programın tamamlanmasının ardından Başkan Özlem Becan yaptığı sosyal medya paylaşımında “Tüm emeklerimiz, tüm azmimiz ve alın terimiz sizler böyle gülüp eğlenin diye çocuklar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimiz kapsamında düzenlediğimiz Çocuk Şenliğimizi şehrimize kazandırdığımız Cumhuriyet Parkımızda gerçekleştirdik. Atamızın çocuklara armağan ettiği bu özel günde evlatlarımız çeşitli etkinliklerimiz ile gönüllerince eğlendi. Onların bu mutluluğu en çok bizleri gülümsetti. Kendi çocuklarımız için ne istiyorsak, Uzunköprü'deki her çocuk için aynı şeyi istiyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN