90 yaşında katil oldu: Oğlunu silahla vurduktan sonra odunla darp etti

Ordu'da cinnet getiren 90 yaşındaki baba, oğlunu ve gelinini silahla vurdu. Olayda oğlu hayatını kaybetti, gelini ağır yaralandı. Olaya şahit olan bir görgü tanığı, yaşlı adamın ateş ettikten sonra oğluna ve gelinine odunla vurmaya devam ettiğini söyledi.

Ordu'nun Ünye ilçesi Keş Mahallesi'nin Cımbırtlı mevkisinde yaşayan Yaşar Ocak, oğlu Kadir Ocak ve gelini Emine Ocak ile tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 90 yaşındaki baba, 60'şar yaşındaki oğlu ve gelinine tabancayla ateş açtı.

Oğlu Kadir Ocak olay yerinde hayatını kaybederken, gelini Emine Ocak ise ağır yaralandı.

Yaralı kadın, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ordu-cinayet-haberleri.jpg

"SİLAHLA VURDUKTAN SONRA ODUNLA DÖVDÜ"

Olay sırasında eve yoğurt almaya giden kapı komşusu Eşref Hızarbaşı, yaşananları anlattı.

Baba Yaşar Ocak'ın elinden gelinini kurtardığını belirten Komşu Hızarbaşı, "Vefat eden Kadir, yoğurt almam için sabah saatlerinde beni aradı. Yola çıktım ki bir gürültü ses duydum ve 'Eyvah' dedim. İçeri girdiğimde Kadir'in yerde yattığını gördüm. Gelinini de vurmuş ve sonra odunla dövüyordu. Elinden aldım çektim kenara. Emine'yi kurtardım. Bir dakika huzur vermedi ki çocuklara. Çocukların ocağını söndürdü işte. Üzgünüz" dedi.

ordu-cinayet-videosu.jpg

"SON GÜNLERDE SÜREKLİ MEZARLIKTAN BAHSEDİYORDU"

Öte yandan, hayatını kaybeden Kadir Ocak'ın bir süredir yakın komşularına mezarlıklardan bahsettiği, "Mezar alanlarının düzenlenmesi için toplanalım" dediği ve tek yerlerinin mezarlık olduğu gibi söylemlerde bulunduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

ordu-cinayet-son-dakika.jpg
Kadir Ocak

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN