ABB, Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor

ABB, Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor

ABB, artan enerji maliyetleri nedeniyle başkentte yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kasım ayında başlattığı doğal gaz desteğinin üçüncü ödemesini yatırdı. Belediye Başkanı Yavaş, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''Ekonomik kriz ailelerimizi soğuğa mahkum etmesin diye çalışıyoruz'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'daki 203 bin 626 ailenin Başkent Kartlarına 500’er TL’lik üçüncü doğal gaz ödemesinin yapıldığını açıkladı.

Yavaş, Polatlı ve Beypazarı ilçesinde yaşayan ve sosyal yardım alan ailelere ise gelecek hafta doğal gaz ödemelerinin yapılacağını da duyurarak “Hiçbir çocuk üşümesin, ekonomik kriz ailelerimizi soğuğa mahkum etmesin diye çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin Başkent Kartlarına doğal gaz desteğimizin üçüncü ödemesini yatırdık” dedi

203 BİN 626 AİLEYE 100 MİLYON TL’Yİ AŞAN DOĞAL GAZ DESTEĞİ

Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, sosyal yardım alan 203 bin 626 ailenin Başkent Kartlarına 500’er TL olmak üzere toplamda 101 milyon 813 bin TL doğal gaz ödemesinin yatırıldığını açıkladı.

SOSYAL DESTEKLER DEVAM EDECEK

Sosyal yardımları çeşitlendiren Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde başkentli çocukların sağlıklı beslenebilmesi amacıyla yeni bir destek uygulamasını daha hayata geçirdi.

Ankara’da Başkent Kart sahibi sosyal yardım alan 240 bin 792 aileye yönelik ayrıca birer kilo et desteği başlatılırken; elektrik, gaz, akaryakıt, kur ve bazı kalemlerin maliyetlerindeki artışa rağmen Büyükşehir Belediyesi bütçesinin el verdiği imkânlar doğrultusunda aylık et ve temel ihtiyaçlarla ilgili diğer desteklerin devam edeceği belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN