Adana'da zincirleme kaza: 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Adana'da zincirleme kaza: 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Adana'da 2 TIR ve hafif ticari aracın çarpışmasıyla meydana gelen zincirleme kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Saat 08.30 sıralarında, Adana'nın Karaisalı ilçesi Güvenç Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada; Hasan Arık (50) yönetimindeki 01 ECN 66 plakalı TIR ile karşı yönden gelen Bahtiyar Gökçen'in (31) kullandığı 01 APK 286 plakalı TIR çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan TIR'lar, aynı güzergahta giden Mustafa Aydın (58) yönetimindeki 01 ZS 444 plakalı hafif ticari araca çarptı.

3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada hafif ticari araç sürücüsü Mustafa Aydın ile yanındaki eşi Hatice Aydın (54), hayatını kaybetti. Araçtaki İbrahim Halil Yazgan (14) ve Amine Fındık Yazgan (27) ile TIR sürücüsü Hasan Arık da yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hasan Arık da tedaviye alındığı hastanede yaşamın yitirdi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN