Afyonkarahisar'da 7 yıl sonra yeniden sandık başına gittiler

Afyonkarahisar'da 7 yıl sonra yeniden sandık başına gittiler

Nüfusu 2 binin altında kaldığı için kapatılan Afyonkarahisar'ın Güneysu Beldesi'nde vatandaşlar bugün seçim heyecanı yaşıyor. Bin 830 seçmenin oy kullanacağı seçim saat 17.00'de sona erecek.

Afyonkarahisar'ın Güney Beldesi, 2014 yılında nüfusu 2 binin altında olduğu için kapatılmıştı. Bunun üzerine başlatılan yargı süreciyle ile tekrar belde statüsüne geçmişti. Bugün Güney Beldesi'nde vatandaşla seçim heyecanı yaşıyor. 8 parti adayının yarıştığı seçimde vatandaşlar sabahın erken saatlerinde oy kullanmak için sandık başına gitti.

4.jpg

Bin 830 seçmen Güney İlkokulu’na kurulan 8 sandıkta oy kullanacak. Sorunsuz bir şekilde başlayan oy kullanma işlemi akşam 17.00’a kadar devam edecek.

2.jpg

Öte yandan, seçimlerde belediye başkanının yanı sıra 4 mahallenin de muhtar seçimi yapılıyor. Jandarma ekipleri seçimlerinin sorunsuz bir şekilde yapılması için yoğun güvenlik önlemleri aldı.

1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN