Ağır koku üzerine harekete geçildi: Çöp yığınına dönen evden 20 ton atık çıkarıldı

Erzurum'da belediye ekipleri, bir apartman dairesinin bodrum katından gelen ağır ve kötü koku duyan vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçti. Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Şerafettin T.'nin evinden 20 ton çöp çıkarıldı.

Erzurum'un Palandöken ilçesi Müftü Solakzade Mahallesi'nde bir apartmanın bodrum katındaki daireden yayılan kötü kokular üzerine, bina sakinleri belediyeye ihbarda bulundu.

9261696.jpg

Olay yerine gelen polis ve belediye ekipleri, daire sahibi Şerafettin T. ile görüştü.

9261707.jpg

Alzheimer hastası olduğu ve 7 evi bulunduğu öğrenilen Şerafettin T.'nin yakınlarına ulaşıldı ve evdeki eşyaların taşınması için 5 gün süre verildi.

9261697.jpg

20 TON ÇÖP ÇIKARILDI

Hastanede tedavi gören ve çocuklarından ayrı yaşayan Şerafettin T.'nin yasal sürenin dolmasıyla birlikte çöp eve dönen dairesi, belediye ekipleri tarafından temizlendi.

9261704.jpg

Evden yaklaşık 20 ton çöp çıkarıldı ve daire dezenfekte edildi.

9261706.jpg

Yaklaşık 110 metrekare olan 2+1 dairenin tamamının çöple dolu olduğunu ifade eden Palandöken Belediyesi Zabıta Amiri Köksal Kızılkaya, "Yaptığımız tahkikat sonucunda binadan gelen kötü kokular üzerine çöp ev olduğunu tespit ettik.

9261702.jpg

Yaklaşık 18-20 ton çöp, 13 personel tarafından 4 saat içinde boşaltılarak, apartman sakinlerinin mağduriyeti giderildi" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN