Ankara Büyükşehir'den müthiş hizmet! Ankaralılar değil tüm Türkiye orayı görmeye gidecek... Özellikle çocuklar buraya bayılacak

Ankara Büyükşehir'den müthiş hizmet! Ankaralılar değil tüm Türkiye orayı görmeye gidecek... Özellikle çocuklar buraya bayılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden müthiş proje hayata geçirildi. Bu hizmet sadece Ankaralılar değil tüm Türkiye'nin ilgisini çekmeyi başardı. Özellikle çocukların ilgisini çekmeyi başaran projeyi ABB Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya üzerinden paylaştı. İşte tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş milyonların gündeminde yer alan hizmeti paylaştı. Sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruyla tüm Türkiye'nin dikkatini çekti. Çocukların çıkmak istemeyeceği bu proje yoğun ilgi görüyor.

ANKARALILAR DEĞİL TÜM TÜRKİYE BEĞENDİ

Ankara halkına sosyal medyadan müjdeyi Mansur Yavaş verdi. Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, ülkemiz için özel bölgelerden birisi olan Atatürk Orman Çiftliği'nde müthiş bir hizmeti duyurdu. Bu hizmet sadece Ankaralılar değil tüm Türkiye tarafından beğenildi.

2-002.jpg

REZERVASYONLA ÇALIŞIYOR

Atatürk Orman Çiftliği'nde bulunan eski hayvanat bahçesinin yerine daha kapsamlı ve dünyada eşi benzeri olmayan bir hizmet kuruldu. Bu detay hem hayvan severlerin hem de milyonların gündemine oturdu.

Dijital Hayvanat Bahçesi için açılış duyuruldu. Evcil hayvanlar parkının da yer alacağı dijital hayvanat bahçesini keşfetmek için ankaradhb.com adresinden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Cumartesi saat 10.00 itibariyle rezervasyon yaptıranlar giriş yapabilecek.

ac31d7ebc34831195d3dd39655dbbb5a.jpg

150'DEN FAZLA HAYVAN TÜRÜ

Atatürk Orman Çiftliği'nde açılan Dijital Hayvanat Bahçesi tanıtıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Dijital hayvanat bahçesi son teknolojiyle hazırlanırken 150'den fazla hayvan türü sergilenirken, hazır edinen 2 adet safari otobüsü sayesinde eski çağlara ve uzaya yolculuk dijital anlamda mümkün hale geliyor. Yakın zamanda Evcil Hayvanlar Parkı vesilesiyle canlı hayvanlar ziyaret edilebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN