Ankara'da sanayi sitesinde çıkan yangında 2 kişi yaşamını yitirdi

Ankara'da sanayi sitesinde çıkan yangında 2 kişi yaşamını yitirdi

Yurt genelinde yaşanan fabrika yangınlarına bir yenisi daha eklendi. Ankara'da bir minder fabrikasında çıkan yangın saatler sonra kontrol altına alındı. Yetkililer yangından etkilenen iki kişinin ise yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Tahsin Kahraman Caddesi'nde minder üretimi yapılan iş yerinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede bitişikteki iş yerine de sıçradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Söndürme çalışmaları sırasında 2 kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

yeni-proje-6-001

BÖLGEDEKİ BAZI İŞ YERLERİNDE HASAR OLDU

Dumandan etkilenen 1'i itfaiye eri 5 kişi sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi. Yangın, ekiplerin çalışmasıyla kontrol altına alınarak söndürüldü. Bölgedeki bazı iş yerlerinde hasar oluştu.

yeni-proje-7

BELEDİYE BAŞKANI İNCELEME YAPTI

Bu arada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, olay yerinde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN