Antalya'da kadın cinayeti: Öldürüp sandıkta sakladı

Antalya'da kadın cinayeti: Öldürüp sandıkta sakladı

Malatya'da bulunan V.E. isimli kişi, Antalya'da kadın arkadaşını öldürdüğünü itiraf etmesi üzerine polis, gittiği adreste Saadet Tutkanç isimli kadının cansız bedenini sandıkta buldu. Katil zanlısı gözaltına alındı, Tutkanç'ın cenazesi ise Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsiden sonra kaldırılacak.

Kadın cinayetleri her geçen gün artıyor. Dün (4 Ocak) Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, 2021 raporunu yayımlamıştı. Rapora göre, geçen yıl 280 kadın erkekler tarafından katledildi, 217 kadın ise şüpheli şekilde ölü bulundu. Öte yandan kadınların çoğunlukla evlerinde ve ateşli silahla öldürüldüğü yer alıyor. Bir kadın cinayeti de Antalya'da işlendi.

Antalya’da 17 Aralık günü arkadaşı ile tartışan bir kişi, tartışmanın sonucunda arkadaşını öldürdü. Zanlının suçunu Malatya’da itiraf etmesi üzerine adrese giden ekipler, kadının cansız bedenini sandık içerisinde buldu. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor. Cenaze ise morgdan aileye teslim edildi.

1234.jpgAntalya Adli Tıp Kurumu'nda Saadet Tutkanç'ın cenazesi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne giden V.E. Antalya’da 17 Aralık günü arkadaşı Saadet Tutkanç ile tartıştığını ve tartışmanın devamında kadını öldürdüğünü, cesedini de evdeki sandığa sakladığını belirterek suçunu itiraf etti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Tutkanç’ı sandıkta hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edilen cenazenin Antalya’da toprağa verilecek. Katil zanlısı V.E. ise gözaltına alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN