Arabaların sileceklerini kaldırın, kar geliyor! Bu akşam Ankara için saatli kar duyurusu: Valilik acil uyardı

Arabaların sileceklerini kaldırın, kar geliyor! Bu akşam Ankara için saatli kar duyurusu: Valilik acil uyardı

Ankaralılar planlarınızı gözden geçirin! Ankaralılara acil uyarı verildi. Valilik saat vererek Ankara’da yaşayan vatandaşları uyardı! Arabaların sileceklerini kaldırın, kar geliyor! Bu akşam Ankara için saatli kar duyurusu...

Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden gelen bilgiler doğrultusunda kuvvetli yağış ve kar yağışı uyarısında bulundu. Ankara'nın kuzey kesimlerini etkisi altına alması beklenen kuvvetli yağmur ve sağanak yağışın, özellikle yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği belirtildi.

O SAATE DİKKAT

Akşam 22:00 için uyarı yayınlayan Valilik, sosyal medya açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son bilgilere göre; ilimiz kuzey ilçerinde (Kızılcahamam, Çamlıdere, Güdül) kuvvetli yağmur ve sağanak beklendiğinden (21-50 km/metrekare) yüksek ve dağlık kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar, yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar ile kar yağışı beklenen yüksek dağlık kesimlerde buzlanma, don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

ankaraya-kar-uyarisi.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN