Artvin'de 3 ay sonra yine aynı yerde heyelan: Facia kıl payı atlatıldı

Artvin'in Hopa-Kemalpaşa ilçelerinin arasında Karadeniz Sahil Yolu'nda 3,5 ay sonra yine aynı yerde heyelan oldu. Heyelanda bir tır zarar görürken, heyelan anı güvenlik kamerasına yansıdı. Karayolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.

Artvin'in Hopa-Kemalpaşa ilçelerinin arasındaki Karadeniz Sahil Yolu üzerinde sabah saatlerinde 3,5 ay sonra heyelan meydana geldi.

Termik mevkii Esenkıyı Tır Parkı arasında taş ve toprak kütlelerinin kopması sonucu meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım çift taraflı olarak kapanırken, seyir halindeki bir tır zarar gördü. Heyelan nedeniyle karayolu ulaşıma kapanırken, Karayolları ekiplerinin çalışmasının ardından karayolu kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Öte yandan 1 Temmuz 2022 tarihinde yine aynı noktada heyelan meydana gelmiş, bu olayda 3 tır kayalardan zarar görürken, tırlarda bulunan 1 kişi ölmüş, 2 kişi de yaralanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN