Artvin'de 3 günde 3'üncü heyelan: Kara yolu ulaşıma kapandı

Artvin'de 3 günde 3'üncü heyelan: Kara yolu ulaşıma kapandı

Artvin'in Şavşat ilçesinde meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan taş, toprak ve kaya parçaları kara yoluna düştü. Dev kayaların düşmesiyle kapanan yol, iş makineleri ile 2 saat temizlenmesinin ardından ulaşıma açıldı. Öte yandan Şavşat'ta son 3 günde aynı güzergahta 3'üncü heyelan yaşandı.

Artvin-Şavşat kara yolunun 20'nci kilometresinde sabah saatlerinde Varyant mevkisinde toprağın yumuşamasıyla yamaçtan kopan toprak, taş ve kaya parçaları, kara yoluna düştü.

cc.jpg

Ulaşıma kapanan yolda araç kuyruğu oluştu. Karayolları ekipleri, yolu ulaşıma açmak için iş makineleri ile çalışma başlattı. 2 saat süren çalışmaların ardından yol, kontrollü olarak tel şeritten ulaşıma açıldı.

hbh.jpg

Kara yoluna uyarı levhaları koyan ekipler, sürücülere uyarı anonsları yaparak, Şavşat'ta son 3 günde aynı güzergahta 3'üncü heyelan yaşandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN