Babasına 'Gel gel' yaparken ölüyordu

Aydın'da 400 promil alkollü çıkan 72 yaşındaki yaşlı adam, otomobilini park etmek isterken fren yerine gaza basınca, park etmesine yardımcı olan oğlunu ezdi. Otomobilin altında 30 metre sürüklenen 46 yaşındaki şahıs ağır yaralandı.

Aydın'ın Didim ilçesinde Efeler Mahallesi 1561 Sokak'ta ikamet eden Hüseyin Aybaş, dün (9 Kasım 2022 Çarşamba günü) akşam saatlerinde otomobiliyle evinin önüne geldi.

Otomobilini evin önüne park etmek isteyen Hüseyin Aybaş'a yardımcı olmak isteyen oğlu Serkan Aybaş aracın yanına geldi.

Hüseyin A. fren yerine gaza basınca oğlu Serkan Aybaş'ı otomobilin altına alarak, 30 metre sürükledi.

aydin-didim-haberleri.jpg

AĞIR YARALANDI

Dışarıdaki gürültüyü duyan mahalle sakinleri hemen 112 acil servisi aradı.

Bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada ağır yaralanan Serkan Aybaş'ı ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

72 yaşındaki baba, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, yapılan ölçümde 400 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Hastaneye kaldırılan Serkan Aybaş'ın vücudunda kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin bulunduğu ve babasından şikayetçi olmadığı öğrenilirken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

aydin-didim-son-dakika.jpg

TALİHSİZ ANLAR KAMERADA

Hüseyin Aybaş'ın otomobiliyle oğlunu ezdiği anlar ise çevredeki bir sitenin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Görüntülerde şahsın aracı ile manevra yaptığı ve sonrasında gaza basarak 46 yaşındaki oğlunu otomobilin altına alarak sürüklediği görülüyor.

aydin-didim-trafik-kazasi.jpg

aydin-didim-trafik-kazasi-videosu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN