Balıkesir'de kadın cinayeti

Balıkesir'de kadın cinayeti

Balıkesir'de Cüneyt K. isimli kişi boşanma aşamasındaki eşi Kader K.'nin boğazını keserek öldürdü.

Balıkesir'de gece saatlerinde Cüneyt K. isimli bir kişi boşanma aşamasında olduğu eşi Kader K.'yi boğazını keserek öldürdü. İddiaya göre boşanma sürecinde ayrı evlerde yaşadığı Kader K. ile konuşmak için evine giden Cüneyt K. burada kadınla tartışmaya başladı.

Bunun üzerine yanında bulunan bıçakla Kader K.'yi öldüren Cüneyt K., polisi arayarak kendisini ihbar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cüneyt K. de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Kader K.’nin cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cüneyt K. de ‘kasten öldürme’ suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN