Balkonda korkutan anlar: Bir anda bağırıp yardım istedi!

Balkonda korkutan anlar: Bir anda bağırıp yardım istedi!

İstanbul'da 14 katlı binada çıkan yangında evlerinde mahsur kalan bebekli bir aile, balkona çıkıp çevredekilerden yardım istedi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmesinin ardından aile binadan tahliye edildi.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesi Yenibosna Merkez Mahallesi Değirmenbahçe Caddesi üzerinde bulunan sitedeki 14 katlı rezidansın 4. katında, bugün (28 Kasım 2022 Pazartesi günü) saat 13.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

istanbul-bahcelievler-yenibosna-yangin-3.jpg

4. katta bulunan dairelerin pencerelerinden yoğun bir duman çıkmaya başlayınca çevredekiler ihbarda bulundu. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

istanbul-bahcelievler-yenibosna-yangin-2.jpg

BALKONDAN YARDIM İSTEDİ

Bebeği olan bir aile de yoğun duman nedeniyle binadan çıkamayınca balkonda mahsur kaldı. Balkona çıkan baba, aşağıda bulunanlara seslenerek bebeklerinin olduğunu söyledi.

istanbul-bahcelievler-yenibosna-yangin-1.jpg

İtfaiye ekiplerinin yangını müdahalesi sırasında rezidansta bulunanlar da dışarı çıkarılmaya başladı. Balkonda bebekle mahsur kalan aile, dumanın tahliye edilmesinin ardından binadan çıktı.

istanbul-bahcelievler-yenibosna-yangin-5.jpg

Bazı bina sakinlerinin de evcil hayvanlarını kucaklarına alıp dışarı çıktıkları görüldü. Dumandan etkilenen bir kişinin tedavisi de olay yerindeki ambulansın içinde yapıldı.

istanbul-bahcelievler-yenibosna-yangin-4.jpg

istanbul-bahcelievler-yenibosna-yangin-6.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN