Başkan Kahveci gençleri yalnız bırakmadı

Başkan Kahveci gençleri yalnız bırakmadı

Belediye Kütahyaspor U17 takımı, U17 Bölgesel Gelişim Ligi müsabakaları kapsamında Balıkesirspor ile karşı karşıya geldi. Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, gençleri bu önemli müsabakada yalnız bırakmadı.



Asım Alkış Stadı’nda oynanan mücadelede her iki takım da sahaya galibiyet hedefiyle çıkarken, karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş'ın da tribünden destek verdiği karşılaşmada, Belediye Kütahyaspor’un genç oyuncuları azimleri, sahadaki duruşları ve mücadele güçleriyle takdir topladı. Kahveci, tribünden maçı büyük bir dikkatle takip ederken genç oyuncuları alkışlayarak destek verdi.

Başkan Kahveci, Kütahya'nın gençlerine olan inancını vurgulayarak, “Bu şehirde sadece bugünü değil, geleceği de inşa ediyoruz. Belediye Kütahyaspor’umuzun gençleriyle gurur duyuyoruz. Onların sahadaki kararlılığı ve mücadele azmi bize umut veriyor. Biz her zaman gençliğin, sporun ve emeğin yanında olacağız” dedi.

Belediye Kütahyaspor U17 takımı, aldığı puanla ligdeki mücadelesini lider şekilde sürdürürken, Kahveci’nin desteği hem teknik ekip hem de oyuncular üzerinde büyük bir moral kaynağı oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN