Başkan Yılmaz Büyükerşen'den Ramazan mesajı

Başkan Yılmaz Büyükerşen'den Ramazan mesajı

Başkan Yılmaz Büyükerşen Ramazan mesajı yayımladı.

Dinimizce on bir ayın sultanı kabul edilen Ramazan ayı, kardeşlik, iyilik ve en önemlisi de dayanışma ayıdır. Millet olarak birlik ve beraberlik duygularımızın yoğunluk kazandığı bu mübarek aya ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayı, ötekileştirmeden kucaklaşmanın ve tüm insanlığın birbirini anlaması için de çok iyi bir fırsattır.

Bildiğiniz üzere 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerle 11 ilde 50 binden fazla insanımızı kaybettik. Yüzbinlerce yaralımız tedavi görürken, milyonlarca insanımız da evinden, yurdundan oldu. Bu büyük afet sonrası siz yardımsever Eskişehirlilerin de adeta seferber olarak sağladığı katkılar ile afet bölgesine çok önemli destekler ulaştırdık. Halen de bu desteklerimiz sürüyor.

Başta afet bölgesinde zor şartlar altında hayatını idame ettirmeye çalışan vatandaşlarımız olmak üzere, şehrimizde misafir olan ve ülkemizin dört bir yanına dağılan depremzede vatandaşlarımıza olan desteklerin kesintisiz olarak devam etmesi çok önemli.

Yüreklerimizi yakan afetle birlikte bir kez daha gördük ki; birlik ve beraberliğin hiç olmadığı kadar önem kazandığı bu günlerde, yardımlaşma ve dayanışmayı kendimize görev edinerek, desteğe ihtiyacı olan yurttaşlarımızı bir an bile aklımızdan çıkarmamalıyız.

Yaralarımızı ancak dayanışma sayesinde sarabilir, acılarımızı da ancak paylaşarak azaltabiliriz. Bu güzel Ramazan ayında da kalbimizi, sofralarımızı her zamanki gibi açacağımızı biliyor; Ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya huzur getirmesini temenni ederek, yurttaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN