Beyoğlu'nda tramvay taksiyle çarpıştı

Beyoğlu'nda tramvay taksiyle çarpıştı

Kabataş - Bağcılar tramvayının Fındıklı durağına yakın noktada ticari taksiyle tramvay çarpıştı.

Beyoğlu’nda kırmızı ışık yandığı esnada dönüş yapmak isteyen ticari taksi tramvay ile çarpıştı. Kaza sonucu kullanılamaz hale gelen taksinin şoförü yaralanırken, yolcusu ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Olay saat 10.15 sıralarında Beyoğlu Fındıklı Meclis-i Mebusan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yolcusunu aldıktan sonra Fiat Egea marka 34 THM 51 plakalı taksiyle seyir halinde olan Sübitay Çerçi (37), cadde üzerinden karşı istikamete dönüş yapmak istedi. Kırmızı ışık yandığı esnada yolun karşısına geçmeye çalışan taksiye Kabataş-Bağcılar seferini yapan tramvay çarptı. Kaza sonucu taksi, kullanılamaz hale gelirken şoförü ise hafif şekilde yaralandı. Yolcusu ise yara almadan kurtuldu.

tramvay-taksi.jpg

KAZA SEFERLERE ARA VERDİRTTİ

Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Çerçi’yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Çalışmaların ardından bir süreliğine duran seferler yeniden başlarken, taksi ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılarak emniyet otoparkına götürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN