Bir ilde daha ramazan öncesi hem ekmeğe hem de pideye zam

Bir ilde daha ramazan öncesi hem ekmeğe hem de pideye zam

Ramazan ayına sayılı günler kala Sinop'ta hem ekmeğe hem de pideye zam yapıldı. Ekmeğin fiyatı 2,5 liradan 3 liraya çıkarken, sade Ramazan pidesinin fiyatı 5 lira oldu.

Ramazan ayına sayılı günler kala Sinop'ta hem ekmeğe hem de pideye zam geldi. Ekmeğin fiyatı 2,5 liradan 3 liraya çıkarken, sade Ramazan pidesinin fiyatı 5 lira yumurtalı pide ise 7,5 liradan satılacak.

Sinop Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Sinop Esnaf Odaları Birliği’nin belirlediği yeni tarifeye göre; bu yıl 300 gram sade pide 5 liradan, 300 gram yumurtalı pide ise 7,5 liradan satılacak. Sinop’ta ekmek fiyatı da 50 kuruş zamlanarak 3 lira oldu. 250 gram çavdar ekmeği 6 lira olurken simit ve poğaçanın yeni fiyatı da 3,5 lira olarak belirlendi.

Geçen yıl Ramazan ayında, 200 gram pidenin fiyatı 1,75 lira, 400 gram pidenin fiyatı ise 3,5 lira olarak belirlenmişti. Sinop Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, fırıncılardan aldıkları fiyat tekliflerini değerlendirerek Sinop Esnaf Odaları Birliği'ne sunduklarını, fiyatların da birlik tarafından kabul edildiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN