Bir şüpheli ölüm daha! 90 yaşındaki kadının cansız bedeni evinde bulundu

Bir şüpheli ölüm daha! 90 yaşındaki kadının cansız bedeni evinde bulundu

Bir kadın daha şüpheli bir şekilde evinde ölü bulundu. Kayseri'de yaşayan 90 yaşındaki kadından haber alamayan yakınları ekipleri arayınca, acı haber gerçeği öğrendi. Neden öldüğü bilinmeyen kadının cenazesi morga kaldırılırken ekipler olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu haziran ayı verilere göre bir ay içerisinde 22 kadın erkekler tarafından katledildi. 27 kadın da şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti. Bu verilerden ders alınmamasıyla birlikte, kadınlar evlerinde şüpheli bir şekilde ölü bulunuyor. Eylül ayı verileri arasında girecek olan bir olayda Kayseri'de meydana geldi.

yeni-proje-11-001.jpg
Olay yeri

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Kocasinan ilçesinde meydana gelen olayda 90 yaşındaki bir kadın evinde ölü bulundu. Kadının yakınları kendisinden haber alamayınca evine gitti. 90 yaşındaki A.Y.'yi hareketsiz gören yakınları ekiplere haber verdi.

YAŞLI KADININ ÖLÜM NEDENİ BİLİNMİYOR

İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalede A.Y.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri de evde inceleme yaptı.

Yaşlı kadının cenazesi de incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN